imah » Lahirna eusi » Zixi: Aman Nganteurkeun Live, Video Broadcast-kualitas Over IP

Zixi: Aman Nganteurkeun Live, Video Broadcast-kualitas Over IP


AlertMe

Ti Tim Baldwin, Kepala Produk, Zixi

Konsumén dinten ieu hoyong eusi di hujung ramo na. Aranjeunna hoyong meakkeun eusi iraha waé, dina alat naon waé, ngarangkep cara anu nyugemakeun kapentingan sareng dikirimkeun dina titik harga anu compelling. Perusahaan media ngenal yén aranjeunna kedah nyiptakeun langkung pamrograman bade ka langkung tempat, sareng distribusi IP mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngalaksanakeunana. Tapi nalika para nasabah pindah kana realm angkutan digital ieu, sumber sareng kagunaan ngamimitian janten rumit pisan dina hal persediaan ranté, sareng kaamanan pasti janten masalah.

Zixi ngabantosan pamilik kontén sareng panyadia navigasi ranté suplai internet anu didorong ku newfound ieu ku cara nyayogikeun jarak katingali sareng transportasi kontén dina sapanjangna. Kalayan téknologi anu dimeunangkeun Emmy, Zixi mangrupikeun inti pikeun infrastruktur transportasi video live virtualisasi, ngabantosan panyadia kontén ngagentos warisan pangiriman video tetep satelit sareng serat kalayan solusi anu langkung fleksibel, skala, terjangkau sareng aman anu ngajantenkeun internét damel kanggo distribusi pidéo langsung anu unggul.

Ningkatkeun VIDEO TRANSPORT KURSUS NAMBAKKEUNAN KANGSAAN
Kami ngakuan yén dina kaamanan industri siaran mangrupikeun perhatian paling utami, utamina ngeunaan eusi langsung premium. Nalika nuju ngangkut aliran saliwat IP, panyadia kontén kedah gaduh solusi dimana aranjeunna tiasa ngawas angkutan éta sareng mastikeun aliran anu aman sareng aman dikirim ka unggal titik.

Pikeun ngaktifkeun distributor pindah tina skenario panyebaran titik-to-point atanapi point-to-multi-point ka alur kerja tungtung-to-end langkung aman dina IP sareng aman siaran kualitas, Zixi nyiptakeun pesawat kontrol basis awan ZEN Master. Kalayan ZEN Master, Zixi nyayogikeun solusi pikeun ngawaskeun sareng manajemén jaringan anu ngamungkinkeun panyadia kontén dinten ieu aman skala video maranéhanana kalayan yakin dina kualitas eusi sareng prestasi. Sistem kontrol masterisasi virtualisasi ieu ngamungkinkeun para pelanggan ningali sadaya ranté kiriman angkutan video ti akuisisi ka pangiriman ka platform CDN, MSO, MVPD, atanapi OTT. Kusabab pandang tungtung ieu di ZEN Master, para nasabah kami gaduh konfirmasi anu terus-terusan yén kontén videona dikirim bener-bener ka titik-titik anu dimaksud.

TEKNOLOGI BEST-IN-KELAS KEUNTIKAN KANGGURU LIVE STREAMS
Protokol kaamanan kelas paling hadé di kelas Zixi sareng perlindungan canggih mangrupikeun alesan pangpentingna para nasabah sareng mitra urang milih ngirim konténna nganggo lapisan angkutan Zixi Platform. Sadaya data dina Zixi-Network Network dijagi nganggo pendekatan kaamanan multi-berlapis.

Pikeun kontribusi pangiriman sareng pangiriman, Zixi nganggo dua padika kaamanan pikeun ngajagi kontén. Cara munggaran nyaéta enkripsi konci statik ngagunakeun enkripsi AES-128 / 256. Kalayan metodeu ieu, konci na parantos dipasang dina alat ngirim sareng nampi sareng lamun pakét dicegat ku pihak katilu aranjeunna bakal énkripsi sareng henteu kahartos - metoda ieu nyayogikeun tingkat dasar kaamanan dina aliran. Metodeu kaamanan kadua sareng Zixi nyaéta ngagunakeun Datagram Transport Layer Security (DTLS) antara alat pangirim sareng nampa. DTLS nyayogikeun sési lengkep supados aliran henteu tiasa dicegat antara sumber sareng tujuanana. Pamakéan pelopor kami tina DTLS hartosna yén streaming sistem video nganggo Zixi bursa konten live stream henteu ngamungkinkeun panyawat, panyawat, atanapi pénda pesen sareng dijagi ngalawan serangan man-in-tengah-tengah (MITM). Salian enkripsi data tungtung-tungtung kami ngagunakeun ukuran kaamanan tambahan dina lapisan pesawat ZEN Master Control kami, ku cara ngatur aksés administrasi, hak-hak pangguna, sareng kumaha saurang tiasa asup sareng kaluar tina sistem éta sorangan sareng kualitas perusahaan Single Sign-On (SSO) sareng auténtikasi faktor 2.

SIRI NGIRI
Piracy mangrupakeun perhatian anu paling penting pikeun para nasabah lamun nganggo streaming acara live live premium kusabab konsumen sering hoyong milarian cara pikeun lalajo ieu gratis. Ku mecenghulkeun situs live-streaming sapertos YouTube Live, Twitch, sareng pamilik eusi kedah prihatin ngeunaan konsumen "live streaming" ieu acara bayar-per-tampilan ka massa. Zixi ngabantosan para nasabah pikeun aman ngintunkeun eusi anu dimaksudkeun ku titik-titik akhir tanpa kamungkinan eusi anu dicegat sareng muncul dina platform ieu.

Paling utamina Zixi ngabahas masalah kecairan nalika datang pikeun ngangkut kagiatan olahraga langsung tina modél bayar-per-tempoan premium. Salaku conto, UFC, organisasi seni bela diri anu paling utama di dunya sareng panyadia acara pay-per-view panglegana, ngasupan platform Zixi pikeun nganteurkeun acara UFC langsung. Salila ieu momen ageung, budaya anu kedah dialam hirup, kasempetan pikeun monetisasi tinggi. Ku nganggo platform Zixi pikeun angkutan pidéo langsung salami sakedik profil, para nasabah tiasa nganggo distribusi IP pikeun ngahontal pamiarsa ageung, sareng yakin yakin yén tingkat kaamanan anu pangluhurna padamelan pikeun ngajagi aliran sareng pendapatanna.

Pikeun ngadangu pembajakan, industri kedah ngartos sumber sareng metode bajak laut teras cobian ngaruksak aranjeunna. Ayeuna, kontribusi sareng undur-undur eusi video dijagi ku Zixi, ngalangkungan metode anu dijelaskeun di luhur, sareng pengiriman terakhir eusi video ka pamirsa dijagaan ku Akses Kondisi sareng Manajemén Hak Digital, janten ancaman pembajakan pangbadagna nyaéta néwak sareng ngarékam pidéo eusi dina tingkat panuduh. Pergodan alat panempo sareng aplikasi dina alat panempo tiasa ngamungkinkeun ngarekam sareng ngistribusikeun eusi éta. Hiji kamungkinan pikeun ancaman sapertos bieu nyaéta watermarking; Pamilik eusi tiasa nambihan watermark anu henteu katingali kana pidéo teras nganggo sistem otomatis pikeun mendakan aliran langsung dina internét sareng nyeken kanggo watermark ieu. Sakali kontén pidéo anu teu sah teu aya, nu boga kontén tiasa damel sareng layanan streaming kanggo ngaleupaskeun aliran.


AlertMe