imah » wartos » AminoTV dipilih pikeun ngumpulkeun jasa Caiway sareng DELTA TV asup kana platform anu lega

AminoTV dipilih pikeun ngumpulkeun jasa Caiway sareng DELTA TV asup kana platform anu lega


AlertMe

AminoTV dipilih pikeun ngumpulkeun jasa Caiway sareng DELTA TV asup kana platform anu lega

Panyadia multiservice Walanda pikeun naekeun épérénjén sareng alat-alat pikeun nganteurkeun pangalaman modern TV dina basa boh nasabah anu nganggo AminoTV

Cambridge, Inggris, 21 Méi 2019 - amino, panyadia solusi média sareng hiburan téknologi global, ngamungkinkeun para panyadia kabel kabel sareng internet Walanda Megapolitan jeung Caiway nyadiakeun layanan TV ti merek ieu dina platform dibagikeun, terpadu liwat AminoTV. Kapindahan ieu asalna sataun sanggeus hungkul Delta sareng Caiway nuju ka pesanan misah ku grup equity swasta Swedia EQT sarta dihijikeun dina DELTA Fiber Netherlands BV.

Amino berpungsi sareng délta sareng Caiway, anu bakal ngaharepkeun salaku merek anu misah, ngahijikeun operasi payun-TV maranéhanana sareng ngaktifkeun platform geografis kaleuleuwihan ku tungtung-to-end platform video multis layar AminoTV na. Pareuman geus dimimitian sarta bakal terus lumangsung 2019. Serat DELTA mimiti ngalampahkeun dina platform anu dibayagi dina Januari 2018 sarta ogé teras nyandak parendosan kana QoS boh DELTA sareng Caiway salila 2018 sareng 2019. Unggal merk bakal tiasa nawiskeun panganteur pamaké unik, terpadu sareng hasil ngahijikeun Tatar bari nyandak kauntungan tina umum, modular backend.

John Wittekamp, ​​CTO dina DELTA Fiber Netherlands, Nyebutkeun: "Dina urang nganggakan mawa duanana jasa kana platform backend anu ngahijikeun hiji, Amino ngabantuan kami pikeun naékna eficiencies urang sareng masihan sadaya palanggan kami nganggo layanan televisi modern, canggih. Urang tiasa nganteurkeun kamampuan PVR hirup, dumasar paménta sareng awan ngaliwatan platform TV anu ngamungkinkeun urang pikeun masihan pangalaman customer ramah-pamaké sareng pribadi. "

Deployment ogé bakal tiasa nyandak solusi AminoOS Service Assurance, nu nyadiakeun operator tiasa parabot manajemén anu hadé pikeun ngarojong proaktip tur ningkatkeun kualitas layanan sareng pangalaman langganan.

Solusi multi-tenanted Amino bakal nyadiakeun IPTV ngalebetkeun langkung ti hiji multicast sareng over-the-top (OTT) over fiber, pikeun ngarojong jasa multiscreen anu ngawengku siaran linier, ogé pause, ngabalikan, néwak, sareng kamampuhan jaringan pangrékam vidéo digital (DVR).

Amino parantos parantos digawé kalayan délta sareng DELTA, anu dioperasikeun utamina di kidul-kulon Walanda, ngaktipkeun pangiriman sababaraha fitur multiscreen anu maju teras ningkatkeun pangalaman pamaké. DELTA parantos ngalegaan rentangna hirup, dina paménta sareng eusi OTT diantarana program radio ngaliwatan deployment platform AminoTV. Amino ayeuna mah hijrah ka Caiway, anu utamana mah tiasa ngalebetkeun wilayah di sakitar Rotterdam, jadi platform AminoTV anu dibagikeun pikeun ngaktipkeunna sarupa fungsina - paningkatan tina tingkat layananna ayeuna. Delta Serat Walanda ayeuna ngaéksekusi operasi génder serat pustaka sakuliah Walanda ngaliwatan merek DELTA sareng Caiway, nyadiakeun layanan digital anu ngawengku internét, télévisi sareng teleponna ngaliwatan serat.

CEO Amino Donald McGarva catetan: "Proyék transformasi DELTA anu nganteurkeun pangalaman TV modern pikeun sakabéh palangganna parantos suksés suksés - nguntungkeun pelanggan anyar sareng nyetir skor promoter net anu pangkat anu dipeuntas ku industri. Urang ayeuna kasampak ngarepkeun réplikasi sukses sareng Caiway sareng ngaharepkeun pikeun ngabagikeun katerampilan sareng pangalaman urang tina nyebarna solusi anu kos-efektif anu leres pisan pas dua merek. "

McGarva menyimpulkan: "Ngabantu operator sapertos DELTA sareng Caiway masa depan operasi-operasi anu aya di puseur ayeuna pikeun naon urang di Amino. Gawe bareng raket sareng operator TV sadaya jenis pikeun nganteurkeun solusi kompleks transformasi kabel-to-IP nalika urang sadayana pindah ka hareup kahareup sadayana-IP anu penting pikeun kasuksesan bisnis boh pikeun pausahaan sareng klien kami. "

- tungtung -

ngeunaan amino

Amino mangrupakeun pamimpin global dina leyuran téhnologi hiburan média sarta jeung hiji IPTV panaratas, gawé bareng leuwih operator 250 di nagara 100-plus. Ngagunakeun pangalaman langkung ti 20 taun dina méré inovasi IP / awan, Amino ngajénkeun operator pikeun nungkulan tantanganana nalika TV siaran sareng pidéo online berpungsi ka mangsa anu bakal sagala-IP sareng kurban OTT anu junun (over-the-top). Simkuring ahli dina palaksanaan software, hadwér katut awan - tiasa nyebarkeun téknologi anu dihimpun urang sorangan sarta ngintegrasikeun sistem-sumber pihak katilu sareng 'upcycled' warisan. Di payun na évolusi TV madhab, Amino ngabantuan operator pikeun nyadiakeun fitur-fitur sareng pungsi pamakéna modéren anu milarian dina dunya hiburan multiscreen, multi-alat.

Sanggeus ngalebarkeun langkung ti hiji Xisease juta alat premis langganan sareng sopwérn anu diperlukeun pikeun ngaitkeun tungtung ahir antarbeungeut pamaké, kami ngarti masalah anu disanghareupan ku operator. Urang ngaharepkeun para operator pikeun nganteurkeun solusi saatos-to-end, siap operator-na anu ngaktipkeun pangalaman nasabah generasi saterusna. Kami 'upcycle' infrastruktur anu aya pikeun ngarojong jasa anu leuwih canggih sareng ngahijikeun sacara seamless kalawan téknologi anyar pikeun ngabentuk ékosistem hasil ngahijikeun Tatar. Hasilna mangrupakeun kurban konsumen seger dumasar kana pangalaman pamaké konsisten dina sakabéh layar, ngawangun reputasi mérek, sturning churn, tumuwuh palanggan sareng ngaronjatna pendapatan rata per pamaké (ARPU).

Amino Communications mangrupakeun cabangna kaluar liwat-milik tina amino Panyiaran purwakarta na didaptarkeun dina London Bursa Saham Alternatif Investment Pasar (Tujuan: simbol hamo), kalawan markasna di Cambridge, Britania Raya, sarta kantor global di California, Finlandia, Hong Kong sarta Portugal. Pikeun leuwih rinci, mangga bukawww.aminocom.com

Ngeunaan DELTA Serat Walanda

DELTA Fiber Netherlands mangrupakeun pausahaan serat Walanda anu operasi jaringan anu kabuka kalayan serat singketan anu ngandung ampir 10% tina rumah tangga Belanda. Providingta nyadiakeun internét, televisi interaktif, teleponi sareng jasa seluler pikeun duanana konsumen na bisnis segmen sareng merek sorangan (DELTA sareng Caiway) kitu ogé via merek pihak katilu. Ku cara kieu DELTA Serat Walanda nyandak jumlah penduduk jalma beuki gancang ngakses internét gancang, utamana jalma-jalma anu cicing di padésan.

Media kontak:

Freddie Weiss

platform Communications

T: + 44 (0) 20 7486 4900

[EMAIL PROTECTED]


AlertMe