imah » wartos » Digital anarki mulih deui ka NAB 2019 mun demonstrate Anyar Transcriptive® kulawarga tina calakan Transcript, Milarian na Kolaborasi Pakakas; Anyarkeun of sagedà plugins VFX keur Birokrat Kandungan

Digital anarki mulih deui ka NAB 2019 mun demonstrate Anyar Transcriptive® kulawarga tina calakan Transcript, Milarian na Kolaborasi Pakakas; Anyarkeun of sagedà plugins VFX keur Birokrat Kandungan


AlertMe

Digital anarki mulih ka Selatan Aula LVCC kalayan versi Anyar ti surem Free; Transcriptive.com global sadia

San Fransisco, CA (Maret 21, 2019) - Digital anarki (www.digitalanarchy.com) Dinten ngumumkeun eta balik ka NAB 2019 bulan hareup di Las Vegas pikeun demonstrate na Transcriptive kulawarga anyar calakan Transcript, Milarian sarta parabot Kolaborasi, sarta pikeun ngembarkeun kasadiaan global Transcriptive.com. Digital anarki ogé bakal showcase kulawarga refreshed miboga plugins VFX keur Birokrat eusi, kaasup versi anyar tina surem Free.

dina stan #SL6311 di Aula Selatan tina Las Vegas Konvénsi Center, tim Digital anarki bakal on leungeun kana demonstrate na Transcriptive kulawarga tina workflow sarta kolaborasi parabot, kaasup:

  • Transcriptive.com: Hiji layanan calakan sarta pohara-adaptable ucapan-to-téks web nu integrates jieunan AKAL (AI) sarta ngolah ucapan alam pikeun nganteurkeun transkrip gancang, akurat tur searchable.

  • PowerSearch pikeun Adobe® premiere Pro®: Hiji alat pilarian metadata kuat yén integrates kalawan Adobe premiere Pro sarta muka sakumaha panel a. kamampuan pilarian anyar ieu calakan nyandak rai mun gancang scour hiji sakabéh proyék pikeun metadata tur instan nomeran klip sarta urutan husus dumasar kana pamadegan maluruh keyword.

  • Transcriptive plugin for Adobe premiere Pro: Hiji otomatis, transkripsi plugin calakan keur Adobe premiere rai Pro, husus dirancang otomatis nranskripsikeun video ngagunakeun ucapan jeung ngolah basa alam mesin pikeun ngahontal hiji laju akurasi pisan tinggi di waragad pisan low.

  • Transcriptive Transkripsi Service: Transcriptive AI na Transcriptive Asasi Manusa jasa transkripsi anu sadia dina duanana Transcriptive pikeun premiere na Transcriptive.com, Mere ka pamaké nu kalenturan tina gancang, transkrip AI akurat atawa 99% akurat transcriptionist-dijieun transkrip.

Sajaba ti, dina stan adjoining #SL6310, Digital anarki bakal demonstrating kulawarga miboga plugins VFX keur Birokrat eusi, kaasup:

  • surem Free: Surem Free mangrupakeun alat kuat a Digital anarki pikeun deflickering video tur nangtukeun isu surem umum di footage video disababkeun ku lampu jeung kaméra keur kaluar tina singkronisasi, lapses waktos, slow video gerak, sarta beuki, footage drone. Surem Free gawéna kalayan aplikasi na rohangan ngédit video loba, kaasup Adobe Saatos Balukar, Adobe premiere Pro, Final Cut Pro X, karanjingan, Davinci ngabéréskeun atanapi Vegas.

  • Beauty Box: A plugin VFX anu otomatis nangtukeun nada kulit jeung nyiptakeun topéng nu watesan efek smoothing mun ngan wewengkon kulit. Ku saukur nerapkeun filter nu, Beauty Box nganalisa video, susunan sababaraha pilihan Smoothing, sarta renders sangkan retouching kulit incredibly gampang. The Beauty Box Video retouching kulit plugin tindakan makeup sakumaha digital di pos-produksi ku incorporating kaayaan-of-nu-seni beungeut jeung beungeut kulit jeung smoothing algoritma.

  • Samurai ngasah keur Video: Hiji alat video Asah calakan keur FCPX jeung Adobe Saatos Balukar na premiere Pro rai jeung seniman. Digital anarki Samurai ngasah keur Video aya ujung sadar software Asah anu ngagunakeun Jumlah algoritma calakan, kitu ogé akselerasi GPU méré pamaké gawé bareng HD sarta footage 4K kadali kualitas gambar unprecedented.

The joint Digital anarki sarta Transcriptive.com ditandé anu lokasina langsung meuntas Barisan ti stan Adobe di Aula Selatan, LVCC.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Digital anarki, kulawarga miboga plugins VFX keur Birokrat eusi, sarta kulawarga miboga calakan Transcript, Milarian sarta parabot Kolaborasi, mangga buka www.digitalanarchy.com.

Ngeunaan Digital anarki
Digital anarki nyaéta parusahaan milik pribadi di San Fransisco, CA anu nyiptakeun software enhancement gambar pinter keur rai video, désainer siaran na photographers. Digital anarki ogé forging hiji arah anyar seru tina parabot transcript, kolaborasi, sarta pilarian calakan anu ningkatkeun produksi video. Jeung bubuka tina Transcriptive Suite, Company nu geus merealisasikan strategi na pikeun nganteurkeun hiji kulawarga produk pinuh-terpadu anu ngagunakeun jieunan AKAL, learning mesin, sarta metadata mun ngajadikeun otomatis tur simplify workflow produksi video.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingali ramatloka parusahaan di www.digitalanarchy.com atanapi nelepon 415-287-6069.

Digital anarki sarta Transcriptive mangrupakeun hiji mérek dagang kadaptar ti Digital anarki Inc. Sadaya ngaran merk sejen, ngaran produk, tanda jasa, dagang atawa mérek dagang milik Panyekel masing-masing.


AlertMe