imah » jobs » Anggota Tim Jalanan

Pembukaan proyék: Anggota Tim Jalanan


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Beasley Media Grup
location: Boston MA US
Komunikasi sareng Coordinator Promosi sateuacan sareng saatos kajadian; Milarian anggota Tim Tim sambilan anu resep kana diajar langkung seueur ngeunaan acara…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)