imah » diulas » Siaran Darso hirup di Amsterdam @IBCShow ti @Teradek #IBCShow
Janet Anne Kulon Broadcast Darso di panggung kalawan Canon, Sony jeung Amberfin di 2014 IBC Tembongkeun.

Siaran Darso hirup di Amsterdam @IBCShow ti @Teradek #IBCShow


AlertMe

Tempo jadwal handap sarta hirup disiarkeun di handap asup kana ieu tulisan!


Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina studio warta industri jeung informasi,

majalah online - www.broadcastbeat.com - anu announcing sinyalna na The 2014 IBC Tembongkeun,

featuring Janet Anne West nyiarkeun live ti Tembongkeun lanté di Amsterdam via Teradek Hirup.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Séptémber 11, 2014 - Broadcast Darso Magazine urang sorangan Janet Anne West bakal di 2014 IBC Tembongkeun dina Amsterdam, nyiarkeun hirup tina Teradek's sakaba feed siaran (www.ustream.com). Tempo Témbongkeun di: www.IBCliveshow.com atawa ningali eta dina: www.broadcastbeat.com.

Delving kana jejer panas sapertos "4K kiwari sarta saluareun," "Broadcasting: dinten & isukan," "Nyanggakeun-Produksi," sarta "Media asset Manajemén," Janet bakal diomongkeun ku loba dignitaries na luminaries di dunya media, kaasup jalma ti Canon, Sony, Panasonic, karanjingan jeung Autodesk (Lengkep Listing jeung jadwal handap).

Teradek, hiji Vitec Grup brand, manufactures Alat video nirkabel groundbreaking pikeun video newak jauh, hirup Néng backhaul, ngawaskeun real-time, rekaman proxy na webcasting. Pikeun workflows nirkabel kompléks, Teradek'S platform manajemén workflow dumasar-awan nyadiakeun pilihan kuat pikeun jarak jauh menata hiji armada tina Teradek encoders sacara real-time ti mana di dunya. sadaya Teradek produk anu dirancang jeung dijieun di AS. Tempo: www.teradek.tv

Siaran Darso bakal Di Panggung Broadcasting hirup di:

11am - 12pm sapopoé, New York EDT / 8am - 9am Los Angeles, PDT

5pm - 6pm (17: 00h mun 18: 00h GMT + 2) unggal dinten, waktos Amsterdam

acara bakal lumangsung dina Teradek nangtung di Aula Jumlah 11, Nangtung Jumlah 11.E55

###

Siaran Darso urang Jadwal Topic & Tamu

Jumaahpausahaannamigelar
4K kiwari sarta saluareun, tantangan ti kaméra posting ka manajemén asset.CanonPeter YabsleyProfésional Produk Marketing Tim Pamimpin, profésional Imaging Grup, Canon Eropa
Amberfin (Dalet)Bruce DevlinKapala Media Élmuwan
PhabrixPhil AdamsDiréktur pelaksana
SonyPeter SykesStrategis Téhnologi Manajer
Septu
Nyiarkeun dinten na dina 5-10 taun hareup teu eta bersaing jeung Internét atawa ngagabung jeung éta? Sebaran, gudang, téhnologi, kumaha iyeu teh robah lingkunganana.
Disiarkeun Jaringan (BCN)Malcolm RobinsonDiréktur Média jeung Broadcast Leyuran
PanasonicRob TarrantSenior Produk Manajer pikeun Panasonic Profesional Kamera Leyuran.
ngabayangkeun CommunicationsGlodina Connan-Lostanlen,Diréktur ofProduct Marketing di ngabayangkeun Communications
Minggu
pos Produksi
Facilis TéhnologiJames McKennaWakil Présidén
karanjinganDave ColantuoniDiréktur senior pikeun Marketing Produk di karanjingan
Dilarang Panyiaran purwakartaStephen StreaterCEO
AutodeskMaurice PatelHiburan Industri Manajer
Senen
Media asset Manajemén - kamajuan, isu sarta solusi
Transmedia DinamikaTony MekarwangiLulugu sarta CEO TMD
EditshareJeff HerzogManajer produk
MovidiamGeorge Olverpamadeg

Siaran Darso Magazine anu nyiarkeun hirup ti 2014 IBC Tembongkeun dina Amsterdam!
Lalajo siaran kami dina kaca ieu!


Live streaming video ku sakaba


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)