imah » diulas » Siaran Darso hirup di Amsterdam @IBCShow ti @Teradek #IBCShow
Janet Anne Kulon Broadcast Darso di panggung kalawan Canon, Sony jeung Amberfin di 2014 IBC Tembongkeun.

Siaran Darso hirup di Amsterdam @IBCShow ti @Teradek #IBCShow


AlertMe

Tempo jadwal handap sarta hirup disiarkeun di handap asup kana ieu tulisan!


Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina studio warta industri jeung informasi,

majalah online - www.broadcastbeat.com - anu announcing sinyalna na The 2014 IBC Tembongkeun,

featuring Janet Anne West nyiarkeun live ti Tembongkeun lanté di Amsterdam via Teradek Hirup.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Séptémber 11, 2014 - Broadcast Darso Magazine urang sorangan Janet Anne West bakal di 2014 IBC Tembongkeun dina Amsterdam, nyiarkeun hirup tina Teradek's sakaba feed siaran (www.ustream.com). Tempo Témbongkeun di: www.IBCliveshow.com atawa ningali eta dina: www.broadcastbeat.com.

Delving kana jejer panas sapertos "4K kiwari sarta saluareun," "Broadcasting: dinten & isukan," "Nyanggakeun-Produksi," sarta "Media asset Manajemén," Janet bakal diomongkeun ku loba dignitaries na luminaries di dunya media, kaasup jalma ti Canon, Sony, Panasonic, karanjingan jeung Autodesk (Lengkep Listing jeung jadwal handap).

Teradek, hiji Vitec Grup brand, manufactures Alat video nirkabel groundbreaking pikeun video newak jauh, hirup Néng backhaul, ngawaskeun real-time, rekaman proxy na webcasting. Pikeun workflows nirkabel kompléks, Teradek'S platform manajemén workflow dumasar-awan nyadiakeun pilihan kuat pikeun jarak jauh menata hiji armada tina Teradek encoders sacara real-time ti mana di dunya. sadaya Teradek produk anu dirancang jeung dijieun di AS. Tempo: www.teradek.tv

Siaran Darso bakal Di Panggung Broadcasting hirup di:

11am - 12pm sapopoé, New York EDT / 8am - 9am Los Angeles, PDT

5pm - 6pm (17: 00h mun 18: 00h GMT + 2) unggal dinten, waktos Amsterdam

acara bakal lumangsung dina Teradek nangtung di Aula Jumlah 11, Nangtung Jumlah 11.E55

###

Siaran Darso urang Jadwal Topic & Tamu

Jumaah pausahaan nami gelar
4K kiwari sarta saluareun, tantangan ti kaméra posting ka manajemén asset. Canon Peter Yabsley Profésional Produk Marketing Tim Pamimpin, profésional Imaging Grup, Canon Eropa
Amberfin (Dalet) Bruce Devlin Kapala Media Élmuwan
Phabrix Phil Adams Diréktur pelaksana
Sony Peter Sykes Strategis Téhnologi Manajer
Septu
Nyiarkeun dinten na dina 5-10 taun hareup teu eta bersaing jeung Internét atawa ngagabung jeung éta? Sebaran, gudang, téhnologi, kumaha iyeu teh robah lingkunganana.
Disiarkeun Jaringan (BCN) Malcolm Robinson Diréktur Média jeung Broadcast Leyuran
Panasonic Rob Tarrant Senior Produk Manajer pikeun Panasonic Profesional Kamera Leyuran.
ngabayangkeun Communications Glodina Connan-Lostanlen, Diréktur ofProduct Marketing di ngabayangkeun Communications
Minggu
pos Produksi
Facilis Téhnologi James McKenna Wakil Présidén
karanjingan Dave Colantuoni Diréktur senior pikeun Marketing Produk di karanjingan
Dilarang Panyiaran purwakarta Stephen Streater CEO
Autodesk Maurice Patel Hiburan Industri Manajer
Senen
Media asset Manajemén - kamajuan, isu sarta solusi
Transmedia Dinamika Tony Mekarwangi Lulugu sarta CEO TMD
Editshare Jeff Herzog Manajer produk
Movidiam George Olver pamadeg

Siaran Darso Magazine anu nyiarkeun hirup ti 2014 IBC Tembongkeun dina Amsterdam!
Lalajo siaran kami dina kaca ieu!


Live streaming video ku sakaba


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!