imah » Pencét Kaluaran » Announcing Magazine Broadcast Darso - Dina Waktu keur #IBC2014

Announcing Magazine Broadcast Darso - Dina Waktu keur #IBC2014


AlertMe

Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina studio warta industri jeung informasi,

majalah online - www.broadcastbeat.com - anu announcing édisi kahijina IBC Edition

Digital Publikasi - tetep anjeun informed na di-toel salami The 2014 IBC Tembongkeun.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Séptémber 11, 2014 - "Broadcast Darso Magazine" ieu terus luhur kompetisi ku unveiling édisi kahiji tina ieu publikasi digital quarterly anak - anyar pikeun The 2014 IBC Tembongkeun. Tempo: www.broadcastbeat.com.

1Dimimitian-kaluar quarterly, jeung September heula, 2014 Special IBC 2014 Ngaluarkeun, anu ngaluarkeun kadua nu kadaptar pikeun Januari 2015, dituturkeun ku April 2015 Juli 2015 & tungtungna Oktober, 2015.

Pilari ngaliwatan masalah ieu majalah, aya loba elemen bisa Grace baku majalah print-édisi - kayaning panas-tumbu ka sababaraha produk atawa informasi acara husus, kamampuhan pikeun klik di teras ngadangukeun siaran Darso Radio, jeung study Pidio YouTube, teuing! Dina hormat anu, edisi digital geus édisi citak ngéléhkeun!

Siaran Darso Magazine bakal nyekel panon tina jalma paling ngabentenkeun atawa kabetot dina / siaran Industri studio / media. Sahiji pabrik anu muncul dina, aya sambungan husus antara aranjeunna sarta jalma di sawah - insinyur sarta tungtung-pamaké - anu bisa paruk evaluate produk maranéhanana - nu ngabantuan Staf Magazine pikeun mempermudah.

Loba pabrik rutin neangan sangakan dialam pangaweruh dina fitur keur kurban duanana software jeung hardware, sarta keur sanggup bagikeun sadaya pangaweruh ieu sareng pangalaman dina wahana yén informs dulur ngeunaan studio jeung média happenings sareng inpo nu sejenna ieu tujuan Magazine Darso Broadcast - tujuan pikeun nu urang tulus komitmen. Jadi dina ngamen jeung Magazine Darso Broadcast!

The Magazine Darso Broadcast bisa kapanggih dina: magazine.broadcastbeat.com.

, , ,

Siaran Darso Radio:

Hal pangalusna nu nuju NOT dengekeun!

Klik di dieu pikeun Ngepaskeun-di: listen.radionomy.com/broadcastbeat.m3u

(Dengekeun-di jam 24 poé / 7 dinten saminggu!)

, , ,

Sajaba ti éta, sarta sadia di Toko App masing-masing anjeun AYEUNA, alat Anjeun (iPhones, Androids, tablet, jsb) tiasa olahraga Broadcast Darso Magazine Mobile App, anu bakal masihan iber anjeun (lamun kitu kahayang) ti tulisan ayeuna inpormasi jeung warta di Témbongkeun The tur saluareun.2

Mangpaat pikeun ngajaga abreast sadaya ngadorong industri studio sarta metot, aplikasi panas sarta seru ieu bakal ngarobah cara Anjeun Ngepaskeun-ka siaran Darso Magazine. Ngundeur éta AYEUNA tur jadi siap pikeun warta jeung émbaran.

Dioptimalkeun pikeun alat nu bagerak, aplikasi slick ieu bakal mintonkeun sadaya barang alus di Broadcast ramatloka Magazine Darso geus nawarkeun - tina carita Artikel sarta megatkeun warta ka podcast sareng video. Jadi salah sahiji leuwih "pada apal" kalawan marvel komunikasi hebat ieu.

Anjeun tiasa ngundeur aplikasi nu di toko aplikasi saluyu anjeun atanapi didieu: www.broadcastbeat.com/broadcast-beat-mobile-application

, , ,

Magazine Darso siaran anu dedicated ka ngajaga urang informed ngeunaan happenings Industri studio sarta serius ku ngabogaan duanana publikasi digital sarta aplikasi mobile pikeun alat nu bagerak anjeun pikeun ngabéjaan tina tulisan penting jeung informasi kana ramatloka jeung dina studio, siaran jeung média industri .

, , ,

kontak:

Magazine siaran Darso

Telepon: (855) 44-BBEAT
Fax: (954) 233-1978

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!