imah » Pencét Kaluaran » Announcing nu Formasi Magazine Darso Broadcast

Announcing nu Formasi Magazine Darso Broadcast


AlertMe

Hiji Magazine Online pikeun Industri Broadcast na Jalma na -

Teknis, Artis, Manufacturers & amateurs

Website éta - www.broadcastbeat.com - anyar geus mecenghul salaku sumber utama pikeun tanaga Industri studio utama sarta pabrik tina téhnologi nu dipaké dina industri studio, kalawan megatkeun warta, podcast, informasi studio Industri karir na loba, loba MORE.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Désémber 9, 2013 - "Broadcast Darso" geus dijieun ka adegan sarta attracting sababaraha perhatian dina siaran & studio industri. broadcastbeat.com.

Siaran Darso anu dina éta-titik, siap miara kaliwat tur ngajalajah ayeuna, bari Ngajalajah masa depan média komunikasi - naha sakuliah Internet, di telepon anjeun atawa tablet, atanapi sagala cara sejenna conceivable, kalawan eusi dikirimkeun kana paménta mun mana (jeung lamun) rék eta. Sajaba ti éta, Broadcast Darso Sigana di tech anyar jeung munculna na presents eta ti panempo anu bakal suku duanana jelema dina industri jeung luar maranéhanana.

Salaku bulanan featuring artikel ieu publikasi global anjog industri urang ku insinyur ngalaman, siaran Darso ieu hiji "kudu-baca" salaku méré moal ukur wawasan peer-to-peer dina émbaran teknis nu perkara paling dina rarancang, ngawangun & pangropéa sahiji siaran & produksi fasilitas di jaman digital, tapi ogé bahan anu patali jeung atikan & latihan , branding na generasi kalungguhan - solusi maturan nu mantuan professional unggul dina pakasaban maranéhanana & tetep ngical paralatan di kabaran ku pasar.

Kalawan sambungan pisan firms Hubungan publik luhureun, kaasup organisasi kawas NAB, SMPTE, NATAS, SBE Broadcast Darso nyadiakeun logins langsung kana sistem backend sahiji website, mere pangabisa ngaleupaskeun warta hirup (24 / 7) tanpa interaksi manusa.

Ku kituna loba daerah, jadi loba nutupan - tapi Broadcast Darso bakal aya pikeun mastikeun yén anjeun aya. blog poean baris mantuan tetep anjeun nepi-to-tanggal dina Industri média kantos-ngarobah tina tiniest of fluctuations kana modifikasi utama.

kontak:

Ryan Salazar

Telepon: (855) 44-BBEAT

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!