imah » 2014 NAB Tembongkeun » Announcing kadua taun AS widang reporter pikeun #NABShow hirup ku Ryan Salazar

Announcing kadua taun AS widang reporter pikeun #NABShow hirup ku Ryan Salazar


AlertMe

Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online - www.broadcastbeat.com - anu announcing kadua kalina Ryan Salazar geus hosted NAB Tembongkeun Hirup salila The 2014 NAB Tembongkeun.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) April 6, 2014 - "Broadcast Darso Magazine" ieu terus luhur kompetisi ku ngabogaan pangadeg sorangan, Ryan Salazar, salaku reporter widang on NAB Tembongkeun Hirup! pikeun kadua kalina dina The 2014 NAB Tembongkeun. Tempo: www.broadcastbeat.com.

taun ka tukang, lamun gé ngelingan, manéhna Awak TV sorangan, budi tina NAB hirup 2013, sarta anjeunna sumping nyanghareupan-to-beungeut jeung hiu a. (The hiu di video ieu aya promosi SPROCKIT - versi NAB urang ti hiu tank - nu masihan sapuluh pausahaan ngamimitian-siap pasar untung kasempetan nampilkeun produk atawa jasa maranéhanana langsung ka jalma dina média jeung hiburan). SPROCKIT urang deui taun - teu yakin ngeunaan hiu nu. Na, teu, anjeunna tetep teu nyarita "hiu".

Anjeunna kokotéténgan hébat taun ka tukang, sarta anjeunna keur jalan pikeun ulang sataun ieu! Lamun lasut appearances-Na dina Nab Tembongkeun Hirup ti taun ka tukang, di dieu anu Tumbu ka aranjeunna:

www.youtube.com/watch?v=yulasDZ5_q4&feature=youtu.be.

www.youtube.com/watch?v=yulasDZ5_q4&feature=youtu.be.

www.youtube.com/watch?v=HAydIfDsNFw&feature=youtu.be.

Magazine Darso siaran anu dedicated ka ngajaga urang informed ngeunaan happenings Industri studio terus katala kanggo inpo dina website.

kontak: Magazine siaran Darso

Telepon: (855) 44-BBEAT
Fax: (954) 233-1978

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)