imah » 2014 NAB Tembongkeun » Announcing kadua taun AS widang reporter pikeun #NABShow hirup ku Ryan Salazar

Announcing kadua taun AS widang reporter pikeun #NABShow hirup ku Ryan Salazar


AlertMe

Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online - www.broadcastbeat.com - anu announcing kadua kalina Ryan Salazar geus hosted NAB Tembongkeun Hirup salila The 2014 NAB Tembongkeun.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) April 6, 2014 - "Broadcast Darso Magazine" ieu terus luhur kompetisi ku ngabogaan pangadeg sorangan, Ryan Salazar, salaku reporter widang on NAB Tembongkeun Hirup! pikeun kadua kalina dina The 2014 NAB Tembongkeun. Tempo: www.broadcastbeat.com.

taun ka tukang, lamun gé ngelingan, manéhna Awak TV sorangan, budi tina NAB hirup 2013, sarta anjeunna sumping nyanghareupan-to-beungeut jeung hiu a. (The hiu di video ieu aya promosi SPROCKIT - versi NAB urang ti hiu tank - nu masihan sapuluh pausahaan ngamimitian-siap pasar untung kasempetan nampilkeun produk atawa jasa maranéhanana langsung ka jalma dina média jeung hiburan). SPROCKIT urang deui taun - teu yakin ngeunaan hiu nu. Na, teu, anjeunna tetep teu nyarita "hiu".

Anjeunna kokotéténgan hébat taun ka tukang, sarta anjeunna keur jalan pikeun ulang sataun ieu! Lamun lasut appearances-Na dina Nab Tembongkeun Hirup ti taun ka tukang, di dieu anu Tumbu ka aranjeunna:

www.youtube.com/watch?v=yulasDZ5_q4&feature=youtu.be.

www.youtube.com/watch?v=yulasDZ5_q4&feature=youtu.be.

www.youtube.com/watch?v=HAydIfDsNFw&feature=youtu.be.

Magazine Darso siaran anu dedicated ka ngajaga urang informed ngeunaan happenings Industri studio terus katala kanggo inpo dina website.

kontak: Magazine siaran Darso

Telepon: (855) 44-BBEAT
Fax: (954) 233-1978

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)