imah » 2014 NAB Tembongkeun » Announcing nu Dashboard #NABShow Media Sosial @BroadcastBeat

Announcing nu Dashboard #NABShow Media Sosial @BroadcastBeat


AlertMe

nab-acara

Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online " www.broadcastbeat.com"Nembe geus ditambahkeun a dasbor média sosial ka ramatloka Magazine Darso Broadcast.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Pébruari 26th, 2015 "Broadcast Darso Magazine" ieu terus luhur kompetisi kalayan méré anjeun Media Sosial Dashboard.

Mun anjeun kantos wondered dimana anjeun bisa tetep nepi-ka-date na ayeuna on The 2015 NAB Tembongkeun, Anjeun kudu néangan aya salajengna ti ramatloka siaran-industri favorit Anjeun. Magazine Darso siaran téh dina forefront komunikasi jeung Dashboard Media Sosial anyar sadia ngan dina www.broadcastbeat.com.

Twitter Tweets, Facebook Posts, RSS Feed, YouTube maluruh ... aranjeunna geus ALL aya (jeung batur, teuing), dina hiji halaman merenah, awaiting kapanggihna Anjeun. Up-to-nu-menit warta sakumaha eta kajadian lila saméméh sababaraha toko séjén bisa ngalaporkeun langsung ti 2015 NAB Tembongkeun Lanté.

Siaran Darso weruh kumaha berharga waktos anjeun na sabaraha kali anjeun kukituna kudu runtah ka bounce-sabudeureun Internet sarta loka média sosial béda dina urutan ningali naon keur nyimpen kaluar aya ngeunaan NAB Tembongkeun.

Siaran Darso geus aya pikeun mastikeun yén anjeun aya. blog poean mantuan tetep anjeun up-ka-nu-moment dina Industri média kantos-ngarobah na NAB Tembongkeun ti tiniest of fluctuations kana modifikasi utama.

Siaran Darso Magazine ditangtukeun tetep urang informed ngeunaan happenings Industri studio.

kontak:

Magazine siaran Darso

Telepon: (855) 44-BBEAT
Fax: (954) 233-1978

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)