imah » Pencét Kaluaran » Announcing ditambah Matt Harchick ka Tim Magazine Darso Broadcast

Announcing ditambah Matt Harchick ka Tim Magazine Darso Broadcast


AlertMe

Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online - www.broadcastbeat.com - anyar geus ditambahkeun Sabana College of Art sarta Kapala Desain urang insinyur ka Broadcast Darso Magazine Tim.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Désémber 9, 2013 - "Broadcast Darso Magazine" geus rengse deui; babarengan jeung keur sumber anjeun warta Industri studio, mangka attracting sababaraha bakat pisan ngalaman. broadcastbeat.com.

Ayeuna Kapala insinyur di The School of Hiburan Seni jeung Digital Media dina Sabana College of Art sarta Desain, Pranata mangsa Media Téknik konsultan, sareng ayeuna a Writer contributing di Magazine siaran Darso, Ieu urut Montgomery College Kapala Téknik Megapolitan na practicing Manajer Stanford Certified Project pasti "pada apal".

Possessing pangaweruh Industri standar arus jeung munculna téknologi media, pangalaman Matt urang jeung tata duanana pondok tur panjang istilah strategis, alokasi anggaran, jeung ieu panalungtikan téhnologi méré anjeunna an tepi dina industri studio. Digabungkeun jeung latar husus dina manajemen produksi siaran, média digital design sistem na integrasi, audio metodologi produksi visual, siaran sarta manajemén proyék prosedur tata, Matt utilizes sakabéh pangalaman karyana pikeun atikan, sandiwara, komérsial, siaran, perusahaan, sarta multimedia proyék.

tugas diangkat jadi Kapala Insinyur geus anjeunna overseeing SCAD Téknik tanaga di rojongan tina kaayaan sahiji sistem video, audio, animasi, jeung VSFX seni digital. Mastikeun operasi teknis ngeunaan aplikasi kelas pikeun pangajaran na learning, produksi acara, integrasi audio husus na sistem pos-produksi video na sistim kelas pinter, Matt tetep nepi-ka-date jeung téknologi munculna dina industri studio.

kontak:

Ryan Salazar

Telepon: (855) 44-BBEAT, Ext. 700

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)