imah » Pencét Kaluaran » Announcing ditambah Pamela Kleibrink Thompson ka Tim Darso Broadcast

Announcing ditambah Pamela Kleibrink Thompson ka Tim Darso Broadcast


AlertMe

Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online - www.broadcastbeat.com - anyar geus ditambahkeun hiji animasi otoritas industri siaran na spesialis karir ka Tim Magazine Darso Broadcast.

Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Maret 10, 2014 - "Broadcast Darso Magazine" ieu neraskeun nanjak ka luhur na ku attracting sababaraha bakat pisan ngalaman. www.broadcastbeat.com.

Pamela Kleibrink Thompson mangrupa sacara internasional-acclaimed Recruiter, palatih karir na Samaun animasi (manajer produksi on The Simpsons, Tinta jeung cet ngawas kana fitur animasi Cangkuang urang Bebe urang Kids), Teu nyebut pangarang, dosén sarta guru.

Pamela bakal ngagabung kami di NAB Tembongkeun 2014 di Las Vegas (April 5-10, 2014 di Las Vegas Konvénsi Center).

Sanggeus ditulis pikeun leuwih publikasi 80 kaasup Komputer grafik, Magazine animasi, Seni AS, Media Sajarah Intisari, Apple nyupiran, Seni Usaha News, Idaho Seni Quarterly, jeung Animasi Network Dunya, Pamela mangrupakeun spiker populér di akademi, festival film jeung konferensi industri hiburan sakuliah dunya. Kumisan ti tulisan nya jeung karir rekrutmen, manéhna geus dibere kursus di SIGGRAPH di San Diego, Boston, sarta Los Angeles; éta spéker commencement di Art Institute of Tampa, sarta diajar Realities Tangtu Karir di Gnomon Sakola Visual Balukar.

Pamela nyaéta palatih karir specializing dina nulungan urang kreatif sukses tur ieu ngaranna salah sahiji Recruiters Top Sapuluh ku Magazine animasi. Manehna oge recruits for jeung sya di épék visual, animasi, kaulinan jeung desain sarta geus digawé kalayan klien sakuliah dunya, kayaning Disney Feature animasi, Technicolor di Beijing, Framestore di London, sarta Lucas animasi di Singapura. Manehna speaks di sakola tur konferensi ngeunaan kumaha carana nyieun karir anjeun bogoh.

Siaran Darso Magazine nyaeta duanana bungah tur reueus mawa kaahlian Industri Pamela urang ka Tim Darso siaran.

kontak: Ryan Salazar

Telepon: (754) 444-3167
Fax: (754) 444-3168

email: [EMAIL PROTECTED]

www.broadcastbeat.com

###


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)