imah » wartos » Anton / Bauer ANNOUNCES ekslusif TAMAT 48-jam taun diobral

Anton / Bauer ANNOUNCES ekslusif TAMAT 48-jam taun diobral


AlertMe

Husus Libur Sale bakal ngajalankeun Désémber 13th - 14th atawa bari suplai panungtungan

Shelton, Conn (Désémber 11, 2016) -. Anton / Bauer, panyadia premiere sadunya ngeunaan solusi kakuatan mobile pikeun industri film jeung siaran sarta Vitec Grup brand, nyaeta pleased ngembarkeun hiji diobral pre-libur unprecedented dina accu Series Digital. Pikeun ngan 48 jam, konsumén di Amérika Kalér bakal nampa hiji% diskon 20 on Digital Series 150 na 190 Emas Mount® accu sarta% diskon 25 dina kebat tina opat accu Digital 150 atanapi 190 na salah Performance quad carjer - awal Désémber 13th na tungtung Désémber 14th, Atawa bari suplai panungtungan.

"Ka mantuan jumpstart balanja libur maranéhna, urang nuju méré konsumén urang kasempetan pikeun saham nepi on, accu dipercaya lila-abadi sampurna pikeun siaran kiwari sarta kaméra pro-video jeung asesoris. Simkuring bagja bisa nawiskeun hebat deal ieu 48-jam di accu Series Digital kami, "ceuk Andrew Butler, Produk Manajer pikeun Anton / Bauer.

The accu Anton / Bauer Digital Series mangrupakeun hiji, runtuyan sleek tinggi kinerja accu nu warranted pikeun 1,000 siklus muatan / ngurangan atawa 2 taun (whichever asalna kahiji). Kalawan layar LCD na pisan akurat, pamaké bisa langsung maca runtime batré di jam na menit nalika éta dina kaméra jeung salaku perséntase lamun ayeuna teh detached.ab_48hoursale_fb_post

Dirancang pikeun ngarojong Digital Batre Series, anu Performance inovatif quad carjer ciri hiji algoritma ngecas efisien nu ensures ngecas gancang nepi ka opat accu dina hiji waktu - kabeh bari conserving tanaga, ngaleungitkeun runtah, sarta ngurangan ongkos. Sarta pikeun mantuan para nasabah sasuai jeung peraturan anyar IATA urang, fitur Performance nu quad carjer urang karek dimekarkeun ngamungkinkeun batréna bisa ditaksir na discharged ka pamaké nu dipikahoyong tingkat prasetél kaasup 30% SoC (Nagara Cas) tingkat diperlukeun pikeun transportasi hawa aman. Hasilna, update firmware bébas ieu ngamungkinkeun boga ayeuna tina Performance quad carjer ka ngarambat repot-haratis lamun transporting accu Li-Ion maranéhanana sarta asalna kaasup dina sakabéh Performance anyar quad Chargers.

Pemesanan bakal dibawa dimimitian di 9 keur Eastern Standard Time (Est) dina Désémber 13th na tungtung di 5 pm Pasifik Standar Dianggo (PST) dina Désémber 14th atawa bari suplai panungtungan * ngaliwatan otorisasi dealers Anton / Bauer.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan accu Series Digital 150 Emas Mount®, klik Ieuh. Pikeun meunang rinci deui dina accu 190 Emas Mount®, klik Ieuh. Pikeun neangan nu leuwih ngeunaan Performance quad carjer, klik Ieuh.

* Tawarkeun téh ngan valid di Amérika Kalér.

##

Ngeunaan Anton / Bauer

Kalawan leuwih ti 40 taun pangalaman kabuktian, Anton / Bauer diakuan salaku panyadia Premier di dunya tina batré multi kimia, ngecas, sarta mantau téknologi pikeun industri siaran profésional, pro-video, bioskop jeung Podomoro. Didirikeun taun 1970, kurban produk Anton / Bauer urang Fitur sababaraha garis signature, kaasup Emas Gunung nu ngarah® Sistim, anu Digital Batre Series, Performance Chargers, sarta Academy Award®-winning runtuyan VCLX. produk industri-baku parusahaan nu cocog sareng ampir unggal kaméra brand poé dina pasaran bari nyadiakeun tingkat luhur-nagara golongan tina kaamanan, kinerja, jeung reliabilitas. kantor utama brand urang aya dina Shelton, CT, kalawan kantor tambahan di Amérika Kidul, Eropa, jeung Asia.

Tuturkeun Anton / Bauer on Twitter (@Anton_Bauer), Facebook, Instagram, sarta Vimeo.


AlertMe