imah » wartos » video Panasonic anyar jeung kaméra stills bisa ngumumkeun dina acara 2015 NAB

video Panasonic anyar jeung kaméra stills bisa ngumumkeun dina acara 2015 NAB


AlertMe

Panasonic baris ngawanohkeun kaméra poto per tilu hibrid / video anyar Micro Opat di 2015 NAB acara (April 11-16th).

sumber: www.hristotodorov.com

Tempo dina Scoop.it - Téknik siaran


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)