imah » wartos » Selandia Anyar penyiar MediaWorks Deploys NETIA Media mantuan Software mun Bawa A / V Aset Kana ékosistem Tunggal

Selandia Anyar penyiar MediaWorks Deploys NETIA Media mantuan Software mun Bawa A / V Aset Kana ékosistem Tunggal


AlertMe

CLARET, Perancis - June 30, 2016 - NETIA dinten ngumumkeun yén MediaWorks, penyiar Selandia Anyar panggedéna bebas sarta operator lima nasional saluran-to-hawa bébas tambah hiji portopolio éksténsif ngeunaan merek radio, berpungsi barengan karanjingan, NETIA, sarta lila-waktos NETIA distributor Syncrotech Systems nyadiakeun aset warta beuki kuat dina duanana radio jeung televisi platform. MediaWorks ieu deploying nu NETIA Media mantuan pakét software sakuliah departemén radio na. solusi bakal ngabantu MediaWorks streamline workflow, ngaoptimalkeun manajemén aset média na sakuliah sababaraha situs, sarta ngaronjatkeun produktivitas di bringing eusi compelling kana hawa sarta platform digital.

Padahal MediaWorks geus spent dua taun kaliwat tempo move aset TV jeung radio na kana ekosistem tunggal, parusahaan diperlukeun wungkul poé sanggeus ningali Media mantuan suite di acara BroadcastAsia2015 mutuskeun mawa ahli NETIA jeung software pikeun markas parusahaan pikeun buktina-of-konsép démo. Ngan tilu minggu engké, NETIA diayakeun sesi workshop dina loka di fasilitas Auckland tur nunjukkeun integrasi NETIA Media mantuan kalawan karanjingan iNEWS (R).

"Média mantuan bakal ngabantu Newshub jeung unit operasi MediaWorks warta séjén pikeun streamline workflow maranéhanana sarta ngamangpaatkeun pinuh aset warta sakuliah operasi siaran maranéhna," ceuk Alexandre Pramanik, insinyur pre-jualan di NETIA. "Maké software NETIA ditéang jeung iNEWS, MediaWorks bakal tiasa ngurangan reliance na on operasi manual, naekeun mindahkeun eusi antara radio jeung TV departemén, sarta pamustunganana sadar hiji balik optimal dina aset na."

modul automation radio NETIA urang nutupan workflow audio digital, ngarojong produksi jeung playout program warta radio. Struktur modular tina software NETIA matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun kana operasi aya na facilitates ingest, ngedit, scheduling, siaran, multicast, archiving, kaamanan data, sarta administrasi via panganteur tunggal pamaké. Solusi anyar dina MediaWorks bakal ngidinan wartawan ti loka sentral jeung régional di Selandia Anyar pikeun nyambung ka server dina markas Auckland MediaWorks '. Media ingested jeung diédit lokal ku wartawan di situs régional bakal kadorong ka server NETIA di Auckland.

integrasi MOS of NETIA na iNEWS bakal ngaktipkeun wartawan radio pikeun berpungsi dina aset audio NETIA ti dina klien workstation iNEWS. Media mantuan parabot, kaasup a browser, pamuter, sarta alat na rohangan ngédit Snippet NETIA urang, anu bisa diasupan tina dina sési workstation iNEWS sakumaha ActiveX plug-in. Sagala rundowns kalawan aset audio dijieun di iNEWS bisa dipaké pikeun nyieun putereun audio dina Media mantuan, nu bakal ngatur playout.

Inpo ngeunaan NETIA na portopolio produk nyaeta sadia dina www.netia.com.

# # #

ngeunaan NETIA
NETIA, hiji parusahaan Globecast sarta bagian tina Oranyeu, mangrupakeun panyadia anjog sahiji solusi software nu ngaktipkeun manajemén efisien sarta kiriman eusi audiovisual ka Asép Sunandar Sunarya pinuh dinten ieu tina platform media. Relied on ku leuwih ti pamaké 20,000 di pamasangan 200 di leuwih ti nagara 40, solusi NETIA ngawenangkeun produser eusi na boga pikeun ngatur eusi tina ingest mun pangiriman, targeting toko multiplatform kaasup Internet, VOD, IPTV jasa, sarta alat nu bagerak.

NETIA nyadiakeun automation radio, sistem playout, manajemén asset media, jeung solusi manajemen workflow ka radio jeung televisi merek utama jeung ka multimedia Grup sakuliah dunya. Klién kaasup rai Italia, RTL Perancis, Radio Perancis, RTBF di Bélgia, Iie Pencét, ABC News Network Radio, All India Radio, WestwoodOne, Radio Globo di Brazil, SBS na ABC di Australia, MediaCorp Singapura, jeung Perancis televise. NETIA boga markas na di Perancis, kalawan kantor di Amérika Kalér Paris, Roma, Sydney, sarta Singapura, sajaba jaringan global mitra distribution profésional.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/NETIA/NETIA_iNEWS_Snippet.jpg
Poto caption: NETIA Pamaduan Jeung iNEWS (R)

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/tweet?text=New Selandia penyiar @MediaWorks Deploys @NETIA Media mantuan Software mun Bawa A / V Aset Kana ékosistem Single - goo.gl/U2uC6n


AlertMe