imah » diulas » Apantac Bakal Ipis Modél Multiviewer Multi-Format: T # at The 2020 NAB Show

Apantac Bakal Ipis Modél Multiviewer Multi-Format: T # at The 2020 NAB Show


AlertMe

Salaku desainer anu ngarah sareng pangembang kualitas parangkat ngolah gambar kualitas luhur, Apantac LLC harga diri sorangan dina nyayogikeun pangguna sareng solusi téknologi anu fleksibel sareng inovatif pikeun ngolah gambar, sareng sambungan sinyal sareng pamrosésan. Nyatana, taun ka tukang Apantac LLC nambihan kaluaran UHD ka T # sareng Mi Multiviewers, anu bakal dianggo dina taun ayeuna di 2020 NAB Tembongkeun. Apantac LLC bakal janten pameran di 2020 NAB Tembongkeun di Las Vegas. Éta bakal lumangsung dina Las Vegas Konvénsi Center dimana éta bakal nunjukkeunkeun Modular Multi-Format Multiviewer, nyaéta T #.

Apantac LLC urang Modular Multi-Format Multiviewer: T #

nu Baris produk Apantac ngawengku:

  • Multiviewers
  • Témbok pidio
  • Extender
  • saklar
  • Splitters
  • Matrices
  • Extender serat ngalegaan
  • Solusi HDBaseT
  • KVM tina solusi IP
  • Rupa-rupa prosésor video

Apantac LLC ogé nawiskeun sajumlah lega 4K / UHD, 12G sareng HDMI 2.0 solusi. Tapi nalika datang ka platform T # Multiviewer, para pamaké disayogikeun produk revolusionérnologis.

Taun ieu, di 2020 NAB Tembongkeun, Apantac LLC bakal showcase na Modular Multi-Format Multiviewer, nyaéta T #, anu mangrupikeun multiviewer anu saleresna modular. Naon anu ngajadikeun T# bener modular, mangrupikeun kanyataan yén pangguna tiasa milih tina pilihan input sareng papan kaluaran, atanapi tina pilihan modél parantos dikonfigurasi.

Apantac LLC urang Modular Multi-Format Multiviewer: T # Fitur

nu Modular Multi-Format Multiviewer: T # hebat pisan sabab éta ngajamin solusi-bukti masa depan pangguna pikeun infrastruktur monitoring visual anu dicampurkeun dina format.

Sababaraha Faktor T # fokus kana nyaéta:

  • Fleksibel & Versatility
  • Sistem Multiviewer Padet
  • Kamampuhan Multiviewer éksténsif
  • Hardware Hardware
  • Unsur-Eusi layar

Fleksibel & Versatility

nu Modular Multi-Format Multiviewer: T #'s kalenturan ngalegaan saluareun pilihan input basajan sareng output. Pamaké T # tiasa nyampur & cocog sareng sababaraha jinis sinyal sapertos:

Sadaya kanggo kaperluan ngolah tampilan gambar sareng monitor dina hiji, atanapi sababaraha tampilan, tanpa konvérsi éksternal.

T #: Sistem Multiviewer Padet

Salaku sistem multiviewer, nyaéta Modular Multi-Format Multiviewer: T # ngagaduhan ka 64 masukan sareng 8 hasil, anu dirojong dina kerangka 4RU nalika dieusian pinuh sareng nganggo kirang ti 400 Watts kakuatan. Konfigurasi sareng desain arsitéktur ieu disimpen dina rohangan rak sareng pangropéa hardware kusabab pangguna henteu kedah ngajaga seueur kotak multiviewer khusus. Hasil ahir fitur ieu nyaeta pamustunganana ngahemat CAP EX sareng OP EX.

Kamampuhan Multiviewer T # éksténsif

Kamampuhan multiviewer éksténsif na Modular Multi-Format Multiviewer: T # di antarana:

  • Wates
  • labél
  • GPI / O
  • Tally
  • Jam & timers
  • Alarm visual sareng audio, monitor monitoring
  • Tutup pananda daérah anu aman
  • Audiometer
  • Jam analog sareng digital
  • logos

nu Modular Multi-Format Multiviewer: T # ngabogaan interaktif sareng interaktif dina layar tampilan-up anu dipasang dina software. Éta ogé nyayogikeun pameunteu tampilan gambar anu rada handap kalayan ngan ukur pigura reureuh prosésna ogé kualitas gambar anu saé pikeun monitoring visual anu leres sareng akurat.

Modular Multi-Format Multiviewer: T # Salaku Hardware Hardware

T # mangrupikeun parangkat keras anu kuat, sareng ieu disababkeun kanyataan yén salaku multiviewer, éta modular. Ieu hartosna pangguna tiasa ngabagi sadaya asupan sareng outboard di sadaya tilu ukuran pigura (1RU, 2RU sareng 4RU). Sadaya anu parantos dilakukeun nyaéta mindahkeun kartu tina hiji sasis ka anu langkung ageung. Pamaké ogé ngagaduhan pilihan nambahan jumlah I / O kalayan ngamungkeun liang kosong sareng asupan tambahan atanapi kartu kaluaran. Ieu dasarna bakal ningkatkeun multiviewer I / O tanpa pangguna anu kedah mésér sistem anu anyar.

Modular Multi-Format Multiviewer: T #'Unsur Unsur Leungitna

nu Modular Multi-Format Multiviewer: T # Unsur layar T # nyaéta kaasup:

  • Dukungan Audio
  • Jam & Jam Digital
  • Alarem
  • Jarang

Leuwih jéntré ngeunaan Modular Multi-Format Multiviewer: T # fitur ku ngadatangan www.apantac.com / produk / tahoma / TSharp.

Apantac LLC Sajarah

presiden di Apantac, Thomas Tang

Kusabab 2008, Apantac LLC parantos diposisikan sareng komitmen ka diri pikeun pangiriman gambar-gambar pangolahan sinyal gambar anu utamina Modular Multi-Format Multiviewer: T #. Apantac LLC dipimpin ku Samaun industri berpengalaman, Thomas Tang, anu gaduh kasang tukang dina rékayasa, aplikasi, penjualan sareng pemasaran, manajemén usaha, sareng pangembangan bisnis.

nu Apantac tim ngagaduhan dekade pangalaman gabungan dina nyayogikeun solusi audio / video pikeun sagala rupa pasar, anu kalebet sababaraha kelompok insinyur, pamekar produk, désainer, sareng tanaga manajemén. Hatur nuhun kana inovasi produk ngalangkungan investasi dina panalungtikan sareng pamekaran sareng jasa palanggan anu luar biasa, Apantac LLC geus suksés ngamangpaatkeun pangalaman ieu kanggo dékade anu kaliwat.

Kasimpulanana

Dina jaman anu mana ékosistem digital nuju ngalaman révolusi téknologi anu masif, arti tukangeun eusi naon waé anu ngahasilkeun ngahasilkeun relevan. Kusabab kitu ngadatangan éta 2020 NAB Tembongkeun penting pisan pikeun rupa-rupa kréatif anu ngumpulkeun dina kolaborasi global pamustunganana média / profésional hiburan. Dina 2020 NAB Tembongkeun, ahli propésional ti sakumna juru dunya bakal tiasa nyumponan, salam, sareng nampi hikmah anu dipikabutuh pikeun ngalangkungan jalan-jalan anyar anu ngeusi kreatifitas anu langkung variatif sareng inovatif.

nganjang Apantac LLC salila 2020 NAB Tembongkeun at stan # SL8006.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina 2020 NAB Tembongkeun, mangga buka www.nabshow.com/.


AlertMe