imah » wartos » Apantac nambihan HDMI 2.0 UHD outputs ka na Top ngajual Multiviewers

Apantac nambihan HDMI 2.0 UHD outputs ka na Top ngajual Multiviewers


AlertMe

Apantac, Hiji produsén diakuan sacara internasional ti multiviewers, tembok video, extension na leyuran pamrosésan sinyal announces yen eta enhancing multiviewers na ku nambahkeun HDMI rojongan kaluaran 2.0. Sajaba ti éta, parusahaan bakal showcase rentang pinuh miboga HDMI 2.0 na 4K / UHD solusi dina upcoming NAB 2019 acara on stan SL8006.

Apantac geus ngalakukeun 4K UHD gambar na pamrosésan sinyal ka tingkat nuhun gigireun kematangan tina HDMI panganteur 2.0. Datang ka Apantac stan bakal nampa leungeun-on demonstrasi showcasing ditingkatkeun kajelasan visual di multiviewers na. Tur nuhun nyoko rupa HDMI 2.0 dina mintonkeun konsumen, multiviewers-kualitas siaran dipaké kalawan mintonkeun kaluar deui-rak nu affordable tur éféktif.

nu HDMI 2.0 panganteur brings sababaraha mangpaat pikeun professional média saperti aranjeunna ayeuna bisa nempo sagala sinyal leuwih jelas; nepi ka 4K / UHD 60Hz di 4: 4: 4 on HDMI mintonkeun 2.0-sanggup.

Apantac'S T # modular multi format runtuyan multiviewer, serial Mi-16 populér & Biaya-efektip multiviewers video jeung runtuyan Mi-8 of multiviewers 12G kiwari kabeh kaasup HDMI 2.0 60Hz, 4: 4: 4 rojongan kaluaran.

Di NAB 2019, stan SL8006, Apantac bakal showcase sakabéh garis miboga HDMI 2.0 na 12G SDI keur solusi 4K / UHD kaasup: multiviewers, matrices & saklar na converters.


AlertMe