imah » wartos » Aperi sarta D & MS distribution tanda perjangjian

Aperi sarta D & MS distribution tanda perjangjian


AlertMe

Aperi

Aperi sarta D & MS distribution tanda perjangjian

Camarillo, CA, AS sarta Oud Gastel, anu 30 Walanda Juni, 2016 - Aperi Corporation, nu cikal di bringing real-time processing média IP software basis kana hirup produksi jeung jaringan, sarta Digital & Media Leyuran (d & MS), hiji sistem integrator operasi sarta disatujuan sacara internasional, geus ngagabung pasukan mawa platform software unik Aperi pikeun pasar Walanda sarta Bélgia.

CEO Aperi Joop Janssen ngadawuh: "D & MS nyaéta pasangan dipikawanoh tur dipercanten pikeun loba siaran média jeung pausahaan produksi jeung imah fasilitas di wewengkon ieu. D & MS 'kabuktian catetan lagu dina delivering inovatif, kahareup-buktina tapi solusi mantap téh kadua nanaon. Salaku transisi industri pikeun pituin IP na pinuh solusi software basis, konsumén kudu pasangan a jeung kaahlian, kasang tukang pasar sarta téhnologi platform anu hade Duaan, D & MS sarta Aperi téh ngan éta. "

Pikeun D & MS, partnership nu ngawakilan waktu idéal papanggih kumaha aranjeunna ningali sakumaha paménta customer tumuwuh pikeun solusi IP leres. "Leuwih ti nu taun kaliwat, kami geus narima requests customer sering pikeun pituin IP na pinuh solusi ngolah audio jeung video software basis, ceuk Jan Derksen, menata diréktur di D & MS. "Arsitektur platform unik Aperi urang, ku hiji terpadu IP switch sarta itung inti, ngarupakeun solusi sampurna."

Aperi urang Media Fungsi Virtualization (MFV) téhnologi ngamungkinkeun pikeun hijrah évolusionér ti pamasangan SDI-centric ayeuna ka hareup-buktina, pinuh sumber standards- tur kabuka software basis solusi sistem, dimana format média anyar jeung fitur tambahan bisa kabiruyungan ku instan spinning up jeung ka handap tina aplikasi software. The lincah, software-disetir ékosistem IP ogé nyandak gampang bayar-per-pamakéan model bisnis.

Derksen ditambahkeun: "Kami ningali maju ka gawé bareng tim berbakat dina Aperi ka tungtungna nyieun robah kieu diantisipasi kana IP na software di industri urang kanyataanana a".

Kita Hayu didatangan Aperi @IBC 2016 di Amsterdam 9-13 Séptémber: nangtung Aula 2.C27

Ngeunaan Aperi Corporation

Aperi teh panyadia ngarah of live IP Media Fungsi Virtualization (MFV) solusi pikeun industri siaran. Pausahaan ieu diadegkeun dina 2013, kalayan visi bringing software tangtu, real-time processing média terpadu raket jeung non-blocking-IP pituin switch lawon pikeun hirup produksi eusi media. Aperi urang buka na basis standar solusi mawa data puseur katahanan, agility tur ékonomi jeung paling misi-kritis live olahraga, hiburan jeung program warta Productions di dunya.

Tim nu ngandung hiji kombinasi idéal komputasi awan inovatif tur jejaring ahli teknis na disiarkeun veterans Industri video. catetan lagu maranéhanana ngawengku dekade tina inovasi groundbreaking tur ngembangkeun produk kualitas dunya dina média siaran live, angkutan jeung séktor IT. Tim kapamimpinan boga rékaman lagu padet menata pausahaan tech tinggi porsi rébuan konsumén di sakuliah dunya.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Aperi Corporation, mangga buka www.apericorp.com tur turutan @apericorp on Twitter.

media Kontak

Beureum lori Konéng lori - agénsi PR Aperi urang

Sugan Crandall atanapi Kim Willsher

310 870 9822

[EMAIL PROTECTED]

###

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!