imah » wartos » Aperi Tampilkeun Inovasi Terpanjangna dina Virtualisasi Leres sareng Live IP Media Workflows basis Wadahna di IBC2019

Aperi Tampilkeun Inovasi Terpanjangna dina Virtualisasi Leres sareng Live IP Media Workflows basis Wadahna di IBC2019


AlertMe

Camarillo, CA, September 9, 2019 - Saatos ayeuna ngupayakeun langkung seueur dana $ 10 juta (USD), panaratas média produksi virtualisasi Aperi bakal nunjukkeun inovasi perangkat lunak édisi értip media IP IP anu terbatas di IBC 2019 (nangtung 2.C30). Ieu kalebet ngabédakeun solusi Virtualized IP Media Edge leres anu didorong ku konténerna dumasar V-Stack® Software Hypervisor pikeun fungsi média laten-rendah sareng épisi média siaran live anyar anu aya dina Aperi App Store.

Aperi bakal nampilkeun demonstrasi langsung, nyata-nyata dunya anu ngagambarkeun kaunggulan virtualisasi berbasis kontainer média live live. Sémah ogé tiasa ningali demonstrasi langsung anu nyorot ngawaskeun aliran aliran IP, ngareureuwas sareng log, digabungkeun sareng rangkep anu pinuh sareng protokol kaamanan - titik fokus utama pikeun Aperi dina acara éta. Aperi ogé bakal ngagaduhan set komprési komprési anu lengkep, kalebet 4K TICO, JPEG 2000 sareng H.264.

"Naha di tempat olahraga, di jero OB vans pikeun acara olahraga langsung atanapi nyayogikeun solusi produksi jauh liwat angkutan kasadiaan jasa média kualitas luhur di sakuliah jaringan, Aperi nawiskeun platform anu paling fleksibel di industri," saur CEO Aperna Joop Janssen. "Kalayan lisensi ngambang, métrik, kami nyayogikeun panyayogéan skala sareng ngempet sumber-sumber sumber-sumber anu diperyogikeun, ampir langsung sareng sawaréh tina biaya solusi tradisional."

Di IBC2019, Aperi ogé bakal ngaluncurkeun mobilitas multi-sensitif tina DVB-ASI atanapi SDI anu luhur sacara komprehensif kana aplikasi IP gateway anu nyayogikeun encapsulation dumasar-standar ST 2022-2 sareng ST 2022-6 ngalir dina fashion-sensing otomatis. ngamungkinkeun eusi maén langsung kana alur kerja berbasis IP.

Aperi ogé bakal nunjukkeun Network Address Translation (NAT) terpadu anu lengkep sareng firewalling (atanapi policing) pikeun duanana SMPTE 2022 na SMPTE Aliran 2110 IP dikawasa ku orchestrator ngarah sareng panyadia NMS nganggo Aperi APEST terbuka, kuat sareng intuitif API.

Kalayan Aperi, panyadia jasa, panyekel hak sareng penyiar tiasa gancang adaptasi kana ngarobih kaayaan pasar sareng janten langkung gancang, langkung éfisién, sareng skala kanggo produksi jauh paling murah sareng paling lincah. Kombinasi virtualisasi leres Aperi sareng pendekatan berbasis hiperisor dumasar V-Stack unik wadah ngolah média low-latency pikeun jaringan média terpusat sareng terpusat.

Hadirin IBC tiasa ningali ékosistem IP basis software Aperi sareng sajumlah fungsi média langsung dina nangtung 2.C30.

Ngeunaan Aperi

Révolusionér Aperi kabuka sareng téknologi anu ditetepkeun ku software nyaéta ngahartikeun olahraga langsung, hiburan sareng produsén warta dina tahap panggedéna di dunya.

Kalayan platform media basis IP-centric na AperPayun sareng FPGA, panyadia jasa, pamilik eusi, boga hak sareng penyiar tiasa ngahasilkeun kontén kualitas luhur langkung gancang, kalayan laten panghandapna sareng skala kanggo produksi jauh paling handap sareng paling lincah.

Pikeun langkung jéntré ngeunaan Aperi, punten kunjungan www.apericorp.com tur turutan @apericorp on Twitter.