imah » wartos » Dejero LivePlus Mobile App Ngaévolusi Pelaporan Darurat KFMB-TV San Diego

Dejero LivePlus Mobile App Ngaévolusi Pelaporan Darurat KFMB-TV San Diego


AlertMe

Gambar kahadean tina Kenny McGregor, pimpinan photojournalist / warta tv pikeun KFMB

Jangkar-KFMB-TV, wartawan, produser ketok Dejeroaplikasi mobile urang dina smartphone pikeun nganteurkeun siaran langsung kualitas luhur anu diléngkah, tina ngarobih pamandangan warta sareng ti bumi

Waterloo, Ontario, Juni 30, 2020 - Dejero, hiji produser dina solusi anu dikelola dina awan anu nyayogikeun Emmy® penghargaan video angkutan sareng konektipitas Internét bari sélulér atanapi di lokasi jauh, nyayogikeun stasiun TV San Diego KFMB-TV, ogé katelah CBS 8, langkung ti 60 Dejero Aplikasi mobile LivePlus kanggo ngadukung strategi sinyalna darurat darurat siaran. Aplikasi LivePlus, anu tiasa diunduh kana smartphone sareng tablet, ngijinkeun KFMB-TV ngirimkeun suasana langsung luar biasa tina acara rally Lives Matter anyar-anyar, di jero wildfires San Diego anyar-anyar ieu, sareng ngabales kalayan gampang deui kana tantangan siaran tina COVID -19 pandemik.

"Kami nganteurkeun warta hirup tujuh jam unggal dinten, sareng sateuacan anggota tim urang mimiti nganggo Dejero aplikasi mobile, kami ngandelkeun 11 ti DejeroÉnergi pamancar mobile EnGo pikeun kéngingkeun nembak langsung kualitas luhur ti awak urang jauh di lapangan, "jelas Kenny McGregor, pimpinan photojournalist di KFMB-TV CBS 8.

"San Diego mangrupikeun kota anu ageung sareng awak médan kami (sareng unit EnGo) moal tiasa ka mana-mana sakaligus, janten kami medar Dejeroaplikasi mobile LivePlus ka sadaya wartos sareng cuaca wartawan urang, photojournalists, sareng produsén, supados aranjeunna tiasa hirup kalayan siaran kualitas luhur ti ampir di mana waé sababaraha detik, tanpa kedah sumping dina kapal awak ENG lengkep. . Aplikasi na geus ngarobih sinyalna warta kami. "

boh Dejero Pamakéan aplikasi EnGo sareng LivePlus DejeroTeknologi Smart Blending Teknologi pikeun dipercaya ngirimkeun kualitas gambar anu luar biasa kalayan jarak anu handap ku sakaligus ngahijikeun kabel (broadband, serat) sareng nirkabel (3G / 4G / 5G, Wi-Fi, satelit) Sambungan IP ti seueur panyadia pikeun ngabentuk jaringan jaringan maya. The Dejero jaringan ngirimkeun reliabilitas anu ditingkatkeun, sinyalna ditambihkeun sareng bandwidth anu langkung ageung.

nu Dejero Aplikasi mobile LivePlus, sayogi kanggo alat ios sareng Android ogé, ngabantosan wartawan sélulér janten kirang ngaganggu nalika nyandak adegan warta anu teu jelas sareng ngamungkinkeun aranjeunna langkung gampang dina carita, ogé nambihan sababaraha sudut pandang pikeun acara langsung. Awal bulan ieu, McGregor nganggo aplikasi mobile pikeun néwak kajadian anu teu jelas, pas deukeut, salami rally Black Lives Matter di San Diego.

"Aplikasi na disimpen kami sumber, anggaran sareng anu paling penting, hartosna warta urang tiasa néwak nembak live siaran langsung dina waktu éta, ngadeukeutan kana tindakan sareng janten munggaran pikeun nyebarkeun warta ka TV sareng pamirsa online," saur McGregor. "Tambihkeun, nalika 'lockdown' COVID-19 dikuatkeun, wartawan urang sareng kontributor pidéo parantos dilengkepan pikeun tiasa nyiarkeun langsung ti bumi nganggo aplikasi."

Dina tahap awal pandémik COVID-19, nyaéta Dejero aplikasi ponsel ogé dianggo ku KFMB-TV pikeun ngalaporkeun gerakan panumpang kapal pelayaran anu dikuarsa di pangkalan militér lokal. Nganggo telepon sélulér anu gampang salaku kaméra, dipasang sacara magnet dina dasbor mobil, wartawan tiasa ngiringan bus ti basis militer deui ka bandara, sareng ngirimkeun video langsung nganggo Dejero Aplikasi mobile LivePlus, anu kantos mungkin teu mungkin nganggo sinyal gelombang mikro.

Sarupa oge, nalika San Diego wildfires dina Oktober 2019, McGregor nyalira tiasa ngalaporkeun ti jero zona seuneu nganggo hungkul telepon sélulér na Dejero aplikasi, ngéléhkeun sadaya awak saluran sanés deui ka pamandangan sareng nganteurkeun wawasan anu unik sareng apdet langsung ka pamirsa na.

Aplikasi LivePlus ogé masihan KFMB-TV kauntungan dina hal kumaha penyiar hasil sareng pamirsana, ku cara ngamungkinkeun tim ngahasilkeun kontén kualitas anu langkung saé pikeun ayana online éksténsif, ogé pikeun ngalirkeun data dina situs wéb sareng platform video sapertos salaku YouTube sareng Facebook. Nganggo aplikasi éta, wartawan tiasa nyayogikeun pamirsa anu nandurkeun ku sinyalna langsung dina pamandangan warta sareng nyiptakeun antosan dina telepon sélulér, tanpa aya watesan alat.

"The Dejero Aplikasi mobile LivePlus parantos ngarobih cara urang néwak warta langsung sareng kami muji aranjeunna salaku perusahaan dina jasa palanggan kadua-to-ngap na sareng kahayang asli pikeun nyayogikeun konektipitas anu dipercaya sareng alat anu urang kedah hirup langsung ti mana waé, ”péngkolan McGregor .

Catetan: Dejero mangrupikeun aksés ka aplikasi ponsel LivePlus na pikeun anu kedah ngirimkeun kontén kualitas luhur salami pandémik COVID-19. Lisensi anyar aplikasi anu sayogi dianggo dugi ka 30 Séptémber 2020.

kira-kira Dejero
Disetir ku visi urang tina konektipitas dipercaya mana, Dejero nyampur sababaraha sambungan internét pikeun nganteurkeun konektipitas gancang sareng tiasa diyogikeun pikeun komputasi awan, kolaborasi online, sareng pertukaran video sareng data anu aman. Kalayan mitra global urang, Dejero suplai parabot, software, jasa konektipitas, jasa awan, sarta rojongan nyadiakeun éta uptime jeung rubakpita kritis kana kasuksésan organisasi dinten ieu. Kantor pusatna di Waterloo, Ontario, Kanada, Dejero dipercaya kanggo pangangkut pidéo kualitas siaran sareng konektipitas internét-bandwidth tinggi di sakumna dunya. www.dejero.com

Ngeunaan KFMB TV
KFMB-TV, ogé katelah CBS 8, ngagaduhan tradisi anu tiheula: stasiun anu munggaran nawiskeun buletin lokal, anu munggaran dina warna sareng anu munggaran nyiarkeun warta lokal dina High Definition. Salian kapamimpinan na dina téknologi sareng inovasi, CBS 8 sacara konsistén diakui salaku pamimpin warta lokal boh dina peringkat sareng sinyalna warta. Dina Juni 2017, KFMB ngaluncurkeun CW San Diego di udara dina saluran 8.2 sareng televisi kabel di San Diego. Salian mawa program jaringan, stasiun KFMB's CW nyiarkeun 3 jam warta per minggu.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.


AlertMe