imah » wartos » Apple bersaing sareng lembaga iklan sorangan - leungiteun

Apple bersaing sareng lembaga iklan sorangan - leungiteun


AlertMe

Ieu nembe sataun langkung ti saprak Apple Computer mimiti nyiptakeun iklan agénsi iklan di-imah pikeun bersaing sareng Media Arts Lab, unit anu agénsi iklan anu meunang pangajén TBWA / Chiat / Day parantos nyiptakeun khusus pikeun ngalayanan Apple. "Nalika raksasa téknologi ka California ngusahakeun ngembangkeun tim iklan 1000 maranéhanana di tim iklan dina usaha gaduh kendali anu langkung ageung kana strategi iklanna," saur blog Inggris Creativepool dina tulisan Juli 4, "éta masih aktip ku kolaborasi sareng TBWA. sanajan saprak April, laporan parantos nyatakeun yén Apple narékahan ngajauhkeun diri ti lembaga. ”

sumber: www.examiner.com


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)