imah » LAIN » AppNexus raises $ 60 Million Babak Valuing nu Ad-Tech Company dina $ 1.2 Milyar

AppNexus raises $ 60 Million Babak Valuing nu Ad-Tech Company dina $ 1.2 Milyar


AlertMe
[Ad_1]
TechCrunch ngalaporkeun "parusahaan tech Ad AppNexus ngan ngumumkeun yén nagara éta geus diangkat hiji tambahan $ 60 juta.".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

Leave a Reply

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!