imah » Manajemén eusi » Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams

Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams


AlertMe

hasilna gambar pikeun gambar tina as aihasilna gambar keur sebaran panahTempo gambar sumber

Leyuran sasaran kapasitas tinggi jeung kabutuhan akses rusuh pikeun rising pasar video perusahaan jeung atikan

Arrow Distribusi (www.arrow.com/) Dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di sauntuyan solusi terpadu pikeun tim pausahaan jeung universitas video dumasar kana sistim gudang NetApp (www.netapp.com) Jeung software ti as ai, Inc. Tilu pamingpin industri geus ngagabung pasukan nyadiakeun solusi lengkep teu ukur toko, tapi pikeun ngatur sarta nyadiakeun aksés pamaké instan ka ratusan terabytes tina eusi video.

as ai (www.axle.ai/) Nyaeta pamimpin dipikawanoh dina ngamekarkeun software manajemén média radikal basajan. solusi na geus mantuan leuwih ti organisasi 500 ningkatkeun cara maranéhna nyieun, dibagikeun tur nyimpen eusi video digital kalawan solusi manajemen média anu gampang pikeun masang, make jeung mampuh. Sam Bogoch, CEO as ai, ngomong, "Aya ledakan lingkup sadunya anu diwangun eusi video. Leuwih 100 Exabytes (100 juta terabytes) tina gudang ayeuna devoted ka panyimpenan média taunan, sarta kurang tim video 250,000 nu jawab motret, ngedit tur menata eusi ieu. kagunaan Tradisional gudang jaringan, kayaning email archiving atawa rékaman perusahaan anu beuki Migrasi ka awan. Dina waktu nu sarua, payil video geus jadi badag sarta cukup sababaraha, sarta newak lumangsung nyaéta sangkan pervasive, éta muatkeun aranjeunna ka awan kasebut mindeng praktis ".

Arrow, NetApp tur as ai anu nyieun solusi sadia dina tilu konfigurasi 100 terabytes tina gudang usable (VM100), terabytes 200 (VM200) jeung 400 terabytes (VM400). Katiluna konfigurasi ngawengku, arsitéktur mantap NetApp urang industri-ngarah gudang, kalawan kinerja tinggi 10 Gigabit Ethernet interfaces jaringan sarta kaleuleuwihan kuat arsitéktur FAS NetApp urang.

Unggal konfigurasi ogé ngawengku hiji Intelaplikasi server -based ngajalankeun versi 5-pamaké tina as ai 2019, parusahaan 'radikal basajan' software pilarian video. software nu ngawengku hiji tungtung browser hareup sahingga sababaraha pamaké dibéré tag, katalog na neangan payil media maranéhanana, sakumaha ogé sauntuyan pilihan AI-disetir pikeun otomatis cataloging na Ngajalajah atribut visual jeung audio husus dina pamadegan payel. Dibikeun jumlahna ageung video - mindeng terabytes - nu bisa akumulasi ku tim video dina némbak tunggal, sistem ieu ngamungkinkeun pilarian gancang sarta manajemén jalma payel.

"Kanggo taun, nasabah geus dikedalkeun butuh cara saderhana jeung ongkos-efisien pikeun nyimpen, neangan jeung ngatur eusi," dituluykeun Bogoch. "Solusi warisan pikeun siaran geus mahal tur kompléks, tapi bundles Panah urang ngatur mawa kaayaan-of-nu-seni AI na MAM (Media asset Manajemén) kamampuhan ka konsumén perusahaan tur atikan anu paling mikabutuhna. Kalawan bundles ieu, kami bisa nyadiakeun solusi tailored ngaliwatan jaringan nasional Panah ngeunaan resellers, sarta minuhan kaperluan tim video ogé departemén IT anu ngawula aranjeunna ".

Bedah na kasadiaan

Solusi 3, VM100, VM200 na VM400, anu disadiakeun langsung ngaliwatan jaringan reseller nasional Panah urang. Bedah nyaéta saperti kieu:

  • VM100: Video Media Manajer Entry - $ 49,995 MSRP
  • VM200: Video Media Manajer Midlevel - $ 89,995 MSRP
  • VM400: Video Media Manajer perusahaan - $ 129,995 MSRP

upgrades software tambahan kaasup 5- jeung bungkusan ékspansi 50-pamaké, kitu ogé jasa video metadata as ai urang kaasup pangakuan raray, pangakuan obyék, biantara transkripsi jeung analisis olahraga otomatis, jeung as ai urang anyar solusi connectr ™ workflow.

Duanana tina suppliers kebat boga ayana di minggu hareup urang NAB acara di Las Vegas: as ai ieu exhibiting di stan SL15116, sarta NetApp nyaeta di S116LMR.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A graduate of California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr. Chan is celebrating his 12th year as a Board of Director for the Fullerton College Foundation and recipient of the 2017 President’s Award for Outstanding Service in Business; 17th year as an Entrepreneur-in-Residence and mentor for the Small Business Institute at California State University Fullerton and incubators. Additionally, he is a volunteer member of DECA (Delta Epsilon Chi and Distributive Education Clubs of America); an advisor to the College of Engineering's Global Waste Research Institute and Center For Innovation and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo and a member of the President’s Green and Gold Society. Passionate about hospice care, he was the past Board President for the Healing Hearts Association; and is a regularly featured speaker at many MBA and Doctorate level lectures around the country. He has presented and published over 30 papers worldwide, is a book co-author, an Editorial Board Member for the Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor for Broadcast Beat and AV Beat Magazines, past Senior Editor for Computer Technology Review, and is a regularly featured Contributing Editor to many US and international trade publications for over 30 years.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!