imah » wartos » Artel Video Systems ka showcase Sorangan DigiLink Media Angkutan di SMPTE 2014

Artel Video Systems ka showcase Sorangan DigiLink Media Angkutan di SMPTE 2014


AlertMe

WESTFORD, Massa -. Sept. 30, 2014 - Dina SMPTE 2014, stan 105, Systems Video Artel, Mangrupa panyadia global ngarah tina solusi angkutan média kualitas-siaran, bakal showcase JPEG 2000 fungsionalitas komprési, disiarkeun video-leuwih-IP, sarta pangabisa sinyal routing terpadu on andalannya DigiLink platform angkutan média na. Nembe ngahormatan ku Téhnologi sarta Téknik Emmy (R) Award ku National Academy of Télévisi Seni & Élmu (NATAS) pikeun gawé na dina Standardisasi na Productization of JPEG2000 (J2K) Interoperability, leyuran JPEG 2000 parusahaan dirancang pikeun simplify tur handap waragad pakait sareng transporting média kualitas-siaran di sakuliah jaringan terestrial.

"Ku mecenghulna angkutan tur interoperability standar anyar pikeun transporting JPEG 2000 aliran, beuki loba broadcaster anu Migrasi ka arah ngagunakeun jaringan média berbasis IP pikeun transpor video," ceuk Richard Dellacanonica, Presiden di Systems Video Artel. "Di SMPTE 2014, urang bakal demonstrate naha DigiLink mangrupakeun fit sampurna pikeun aplikasi siaran ieu. Hadirin bisa ngeureunkeun ku stan kami pikeun demo hirup, anu bakal showcase kalenturan nu DigiLink platform urang unmatched, reliabiliti, betah pamakéan sarta konfigurasi, sarta ongkos-efektivitas ".

DigiLink ayeuna deployed ku telcos utama sarta siaran di sakuliah dunya. Renowned pikeun reliabiliti anak, kinerja tinggi, sarta betah pamakéan, DigiLink nyaéta sadia kaluar deui-rak keur pangiriman saharita, tur ngawengku hiji jaminan lima taun, upgrades firmware bébas, sarta rojongan teknis hirupna bébas, ngaleungitkeun butuh tingkat layanan lumangsung waragad perjangjian.

Inpo ngeunaan produk parusahaan anu sadia dina www.artel.com.

# # #

kira-kira Systems Video Artel (www.artel.com)
Systems Video Artel mangrupakeun panyadia global ngarah kualitas-siaran solusi angkutan média pikeun IP, serat langsung, jeung jaringan optik junun. A pelopor dina industri, Artel mekarkeun sadia komersil video-leuwih-serat angkutan video platform munggaran. Dina taun anyar Artel geus disadiakeun solusi dumasar kana platform média DigiLink nyadiakeun paling dipercaya jeung paling gampang pikeun ngonpigurasikeun na leyuran rojongan. Kalawan rébuan deployments, DigiLink ieu relied kana sapopoé ku siaran di dunya panggedena, pausahaan telekomunikasi, sarta operator CATV keur misi video kritis tur data eupan pikeun ngarojong paling diawaskeun acara olahraga, warta, jeung hiburan di dunya.


AlertMe