imah » wartos » Systems Video Artel di VidTrans19 Konférénsi & Expo

Systems Video Artel di VidTrans19 Konférénsi & Expo


AlertMe

Di Konférénsi VidTrans19 & Expo, Artel bakal nyorot na pinter Media Pangiriman Platform urang resiliency jaringan sarta kesederhanaan operasional jeung fungsionalitas nu anyar software-dihartikeun, fitur kalenturan, sarta 2 Lapisan terpadu jeung Lapisan jaringan 3 routing kamampuhan nu ngaktipkeun dipercaya jeung akurat video, audio, sarta angkutan data sakumaha ogé interoperability kalawan séjén solusi basis IP. Dirancang rék di selapkeun seamlessly kana jaringan IP tanpa butuh elemen jaringan éksternal, anu ngarojong pinter Platform SMPTE ST 2022: 1, 2, 5, 6, sarta 7 hitless switching; QoS; VLAN tagging; sarta manajemén lalulintas. Solusi pinter nyaeta software-diaktipkeun, nyadiakeun hiji platform nu panggampangna tur efisien keur nambahkeun atawa ngaronjatkeun fungsionalitas liwat undeuran software.

Artel ogé bakal nganggo pinter Media Pangiriman Platform dina JPEG 2000 Ultra-Low Latency cicing (J2K ULL) téhnologi démo jeung Evertz; Jukut Valley, a Belden brand; jeung Media Tumbu. démo bakal lumangsung di aula némbongkeun salila VidTrans sarta bakal Fitur implementations cocog ngeunaan VSF TR-01: 2018 (dirilis Juni panungtungan) antara opat pausahaan.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Artel/ArtelVideoSystems-SMARTMediaDeliveryPlatform.jpeg
Poto caption: Systems Video Artel'Pinter Media Pangiriman Platform ™

Bridging nu Gap pikeun Media Leuwih IP Sareng Quarra PTP saklar Ethernet
Di Konférénsi VidTrans19 & Expo, Artel bakal nyorot ka SMPTE kasaluyuan ST 2110 na AES67 audio-leuwih-IP kamampuhan akurasi na Quarra PTP saklar Ethernet. The Quarra kulawarga PTP-sangkan saklar nawarkeun paling akurat timing IEEE 1588-patuh industri sarta sinkronisasi. Switch éta rojongan SMPTE ST 2110 na ST 2059-2, permitting pamakéan interoperable pakakas média basis IP jeung alat-alat SDI genlocked konvensional. Aranjeunna RAVENNA AES67-disatujuan tur Dante- na QSC-diuji. Quarra saklar nu dirancang pikeun audio / siaran video, pertahanan jeung kaamanan, keuangan, Utiliti, Telecom, sarta aplikasi IT perusahaan nu merlukeun timing akurat tur kontrol.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Artel/ArtelVideoSystems-Quarra-10G-PTP-Ethernet-Switch-Front.jpeg
Poto caption: Systems Video Artel'Pindah Quarra 10G PTP Ethernet

Harnessing Jaringan Unmanaged Kalayan System ARQ IP Streaming
Kabutuhan pangiriman dipercaya média kualitas luhur leuwih internét, satelit, Gelombang mikro, atawa layanan broadband sejenna nyaeta dina naékna di esports, siaran, jaringan kampus, sarta aplikasi OTT komérsial lianna. The ARQ IP Streaming System ti Artel migunakeun Internet dipercaya Streaming Angkutan (RIST) jasa -based pikeun aplikasi vidéo OTT. Konfigurasi sahiji sistem ARQ téh basajan, jeung pamaké tiasa skala nepi sistem di increments single-aliran jeung gancang nampung aliran anyar pikeun nganteurkeun sababaraha unicast na multicast jasa UDP.

Di VidTrans19 Artel bakal milu dina démo téhnologi RIST ngaliwatan pamakéan real-time, kualitas-kontribusi video aliran disilihtukeurkeun ngaliwatan internét umum antara Marina del Rey sarta Artel urang R & fasilitas D di Westford, Massachusetts.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/Artel/ArtelVideoSystems-ARQ-IP-Streaming-System.jpeg
Poto caption: Systems Video Artel'System ARQ IP Streaming

Ihtisar parusahaan:
Systems Video Artel mangrupakeun panyadia-kelas dunya inovatif, real-time multimedia solusi pangiriman porsi pasar global. Kiwari, nu paling acara live di AS Plawangan produk Artel ngarojong workflows misi-kritis maranéhanana. kaahlian Artel di IP- sarta téknologi berbasis serat ngawengku leuwih ti 30 taun sarta geus ngadegkeun Artel salaku pasangan dipercanten dina ngembangkeun dipercaya, standar-dumasar infrastructures IP. solusi terpadu Artel urang kaasup precision timing, IP-na serat basis multimedia pangiriman, jaringan data, sarta OTT sistem. Artel mangrupa bisnis pagawe-milik. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.artel.com.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/Artel/190211Artel.docx

VidTrans19 Konférénsi & Expo
Feb. 26-28
Systems Video Artel
Booth 14

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/tweet?text=Visit%[EMAIL PROTECTED]_Video%20at%20the%20VidTrans%202019%20Conference%20and%20Expo%20in%20booth%2014.%20-%20http://bit.ly/2TFAXTo


AlertMe