imah » jobs » Grafis desainer / Artist Produksi

Bubuka proyék: Grafika desainer / Artist Produksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Tangkal karasa
location: Chelsea MI US
Kamajuan sareng Adobe Creative Suite (Illustrator sareng Photoshop). Urang milarian jalma ngagabung tim kami salaku Asistén Produksi / Artis Grafis.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)