imah » jobs » Artis Rambut & Makeup

Muka Pakasaban: Artis Rambut & Makeup


AlertMe

Artis Rambut & Makeup

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
10 / 31
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
10 / 31 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian Artis HMU kanggo perusahaan Lebaran Acara.

* Sayogi 10 / 31
* Boga pangalaman sareng horor sareng / atanapi karakter Lebaran khas
* Diangkat soré dini / bungkus malem (ngunci jam pasti ayeuna)

Artis anu ngahudang mangga ngirim conto hasil sareng laju!

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)