imah » jobs » Bulu & Makeup Artist

Bubuka proyék: Rambut & Makeup Artist


AlertMe

Bulu & Makeup Artist

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
10 / 31
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
10 / 31 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian Artis HMU kanggo perusahaan Lebaran Acara.

* Sayogi 10 / 31
* Boga pangalaman sareng horor sareng / atanapi karakter Lebaran khas
* Diangkat soré dini / bungkus malem (ngunci jam pasti ayeuna)

Artis anu ngahudang mangga ngirim conto hasil sareng laju!

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)