imah » diulas » as ai ngajalankeun Kampanye waragad SeedInvest

as ai ngajalankeun Kampanye waragad SeedInvest


AlertMe

hasilna gambar pikeun as ai logo

Boston dumasar as ai nyaeta dina warta deui. Perusahaan pioneering, nuluykeun ka alamat kudu sakitu legana unmet pikeun milarian video na manajemén parabot canggih for mun leutik tim pertengahan ukuran, ngumumkeun saminggu katukang, peluncuran as ai GearTM, Hiji sistem terpadu nu ngagabungkeun komputasi kakuatan Apple Mac mini anyar kalawan as ai urang browser basis, manajemén média AI-sanggup, workflow na transcode software. as ai Gear ngagabungkeun kaayaan-of-nu-seni otomatis-tagging tur neangan jeung grafis workflow na transcoding parabot dirancang pikeun betah pamakéan sarta diakses lega.

Dinten, pausahaan ngumumkeun yén nagara éta anu launching hiji babak waragad on SeedInvest, Platform equity crowdfunding ngarah. loka téh hirup kiwari dina www.seedinvest.com/axle.ai/seed. SeedInvest nyadiakeun investor individu kalawan aksés ka kasempetan investasi ngamimitian pre-vetted. SeedInvest geus dibiayaan leuwih startups 150 na boasts jaringan ngembang pesat tina leuwih investor 200,000. SeedInvest geus miboga leuwih 25,000 startups nerapkeun pikeun ngangkat ibukota saprak lahirna sarta geus ngan katampa 1% tina maranéhanana pausahaan pikeun fitur dina platform anu.

Salaku hasil tina petikan tina Proyék (Jumpstart kami Usaha Startups) Act dina 2012, investor duanana accredited sarta non-accredited anu bisa investasi di pausahaan swasta. SeedInvest ngajadikeun ieu mungkin dina praktekna jeung parusahaan nu geus dina spurt tumuwuh pikeun sawatara waktu geus welcoming Investasi luar ngaliwatan platform nu.

as ai geus dijual calakan pilarian video na software manajemén solusi -na pikeun leuwih 500 pausahaan di sakuliah dunya, ti conglomerates média kayaning Turner, BPS jeung Cangkuang, mun korporasi multinasional kawas Rei, Reebok, Coca-Cola na Harga Waterhouse Coopers. Software, leveraging nu advancements panganyarna dina kecerdasan jieunan sarta learning mesin, ngamungkinkeun para nasabah ka tag, pilarian, ngatur sarta kolaborasi jeung média maranéhanana di cara nu saméméhna teuing kompléks atanapi cost-prohibitive. Salaku eusi dumasar video terus jangkauan global salaku hiji médium komunikasi ésénsial, solusi software as ai urang nyadiakeun Birokrat eusi ku toolset ongkos-éféktif jeung gampang-to-pamakéan pikeun mantuan ngatur proses kreasi video maranéhanana.

Ceuk Sam Bogoch, CEO as ai urang, "as ai geus ngembang pesat saprak ngadegna kami alatan nyoko sakuliah dunya neraskeun tina solusi software radikal basajan urang pikeun néangan sarta menata eusi video". Terus Bogoch, "Urang geus kapanggih SeedInvest janten hiji waragad pasangan ideal na anu bungah ngabagéakeun investor janten bagian tina parusahaan tumuwuh urang. "


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Editor senior at Magazine siaran Darso
Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih dua puluh, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka Usher dina duanana téknologi video audio jeung digital digital pikeun ngarekam, siaran sarta masangkeun industri produksi. tukang expansive na ngawengku leuwih tilu puluh taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna. Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, sarta boga leuwih dua puluh tina pangalaman dina ngembangkeun brand, turnarounds manajemén konsultan / parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A lulusan California Polytechnic State University, San Luis Obispo, Mr. Chan ieu celebrating sataun 12th na salaku anggota dewan tina Fullerton College Wikimedia, sataun 16th salaku hiji Pangusaha-di-tinggal na mentor keur Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton na incubators. Sajaba ti, anjeunna mangrupakeun anggota volunteer of Deca (Delta Epsilon Chi na Distributive klub Atikan of America); hiji panaséhat ka College of Engineering urang Global Runtah Research Institute, incubator mentor, Cal poli, San Luis Obispo sarta anggota Presiden urang Héjo sarta Gold Society. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna Presiden Board kaliwat pikeun Association penyembuhan hate; tur mangrupakeun spiker diulas rutin di loba satara jeung Doktor ceramah tingkat sabudeureun nagara. Anjeunna geus dibere na diterbitkeun leuwih tulak 30 sakuliah dunya, nyaéta buku ko-panulis, hiji anggota dewan redaksi pikeun Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur, Editor Senior pikeun Broadcast Darso Magazine, kaliwat Editor Senior pikeun Téhnologi Komputer Review, sarta mangrupakeun rutin diulas contributing Editor mun loba publikasi perdagangan internasional AS jeung leuwih 30 taun.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina curtis@cognitiveimpact.com; Kantor: (714) 447-4993 atanapi curtis@broadcastbeat.com.
Curtis Chan
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!