imah » Lahirna eusi » as Video raises Performance na Affordability Bar pikeun MAM Leyuran

as Video raises Performance na Affordability Bar pikeun MAM Leyuran


AlertMe

sorot parusahaan ieu bulan urang museurkeun kana salah sahiji pausahaan industri urang panggancangna tumuwuh, as Video. Diadegkeun ku veterans Industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Manajer Produk) jeung Steve Ryan (Diterangkeun Insinyur), baheulana di SeeFile, dina pertengahan 2012, visi parusahaan éta pikeun nyieun hiji MAM (Media asset Manajemén) leyuran geared ka kaperluan nu loba rébuan tim video leutik ngagunakeun gudang dibagikeun.

parusahaan ngayakeun pribadi geus tumuwuh ku ganda digit sataun-leuwih-taun, sarta ayeuna boasts leuwih konsumén 400 di sakuliah dunya. as sells duanana langsung ka para nasabah, sarta liwat reseller sarta saluran OEM. bisnis na luar negeri geus 100% reseller basis di Éropah, Asia jeung Amérika Latin. parusahaan anu nembe dibuka poéna OEM kalawan karanjingan sarta Kantun, anu bundling software na ku sadayana low-tungtung jeung neundeun midrange sistem maranéhanana.

The Lampu bohlam Momen

Numutkeun CEO Bogoch, anu 'momen AHA' sumping nalika anjeunna di karanjingan ngabogaan sempet loba diskusi jeung konsumén tinggi-tungtung anu éta pisan senang jeung karanjinganSistem 's, tapi anu lolobana ngagunakeun sawaréh leutik ti set alat aya. Wanoh, Apple Final Cut Server kungsi ditingalikeun yén jumlah loba nu leuwih gede tina situs poténsi eksis pikeun sistem geared leuwih pikeun tim leutik. Nalika Apple dilanjutkeun Final Cut Server, ieu langsung jelas yén kasempetan pasar dibuka nepi pikeun hareup generasi 'affordable' solusi anu bisa ngeusian celah nu maranéhna ditinggalkeun kabuka, ngagunakeun panganyarna téknologi panganteur web pamaké.

Sam Bogoch; CEO as Video

Said Bogoch, "Simkuring ngarasa yen aya puluhan rébu tina situs poténsi anu bisa nyandak kauntungan tina solusi ieu, kaasup tim olahraga, universitas, korporasi, agénsi ad, imah ibadah, siaran, sarta imah pos". ??

Kesederhanaan Affordable. Platform expansive of Leyuran na Fitur.

Ayeuna lima taun ka hareup na leres mun visi miboga maturan platform scalable tina software manajemén média suites nu 'dibanderol for everyone', as Video's leyuran nyieun radikal basajan pikeun tim leutik tur pertengahan ukuran pikeun manggihan tur kolaborasi kalayan payil media maranéhanana. solusi as urang dianggo kalayan ampir sagala jenis gudang dipaké pikeun payil media, seamlessly nyambungkeun ka jaringan gudang napel (Nas), jaringan aréa neundeun (sans), razia na teuas drive. Ogé ngarojong loba sistem archiving nu nulis jeung maca LTO kaset, standar industri pikeun archiving payil media.

Numutkeun Bogoch, tim anu dianggo ku video ilaharna mibanda loba terabytes tina gudang, sering on teuas drive leupas, anu sipatna bisa neangan jeung make deui cara aranjeunna dipilampah. Dibikeun kaunikan server gudang béaya rendah salaku alternatif manajemén file ongkos-efisien keur leupas teuas drive, payil bisa hijrah onto hiji server dimana as Video'S software lajeng bisa ngokolakeun payil, maké setelan folder maranéhna aya. software nu teu maksakeun pamaké pikeun pariksa dina file ka lokasi husus, atawa diunggah ka awan. Tur anjeun bisa ngakses aku eta ti mana wae web browser, smartphone, atawa tablet. as nyimpen previews koropak ieu katuhu kana panyungsi si pamaké katut malah boga panel colokan-di keur Adobe premiere® Pro CC, sarta ékspor XML keur FCP 7 sarta X.

Sakabéh sistem as anu cocog sareng Adobe (premiere Pro, Prelude) jeung Apple (Final Cut Pro 7®, Final Cut Pro X®) Rai. konfigurasi husus anu nambahkeun kasaluyuan keur Adobe Kula jeung karanjingan Media workflows komposer / Symphony oge dina pangwangunan. "Software kami ngajadikeun tim mana wae leuwih produktif ampir geuwat," dituluykeun Bogoch. "Ayeuna damel sadaya payil media dina server searchable, browsable ti rentang alat baku, tinimbang ngan ngédit stasion, tur siap pikeun kolaborasi, logging na review sarta persetujuan. software nu bisa nyetél dina waktu kurang ti sajam, sarta ampir euweuh latihan anu diperlukeun pikeun pamaké ". ??

as 2017 keur Leutik na Pertengahan Ukuran Teams

software panganyarna parusahaan maturan as 2017 ngalir dina server dina jaringan studio sarta tindakan salaku tungtung deui pikeun néangan dumasar browser-sarta kolaborasi. as 2017 ieu dioptimalkeun pikeun perpustakaan média jeung nepi ka 2 juta tambah aset. Dina operasi, pamaké cukup nunjuk as dina payil media maranéhna rék ngatur na eta sacara otomatis nyieun proxies-rubakpita low aranjeunna lajeng bisa ngakses ti sagala web browser. Ngagunakeun panganteur browser na basajan, éta gampang neangan, mairan, tanda, approve, sarta annotate aset from specific nanaon.

Salaku kalayan sakabéh software suites as urang, gudang nu tiasa janten San, a Nas atanapi ngan hiji razia lokal, sarta bisa ngajalankeun di lingkungan Mac, Windows atawa Linux Ubuntu; sagala kaperluan as nyaeta mun bisa maca sistem file. as 2017 ogé ngawengku hiji panel colokan-di anyar pikeun Adobe premiere Pro CC, nu nyandak rai neangan, tingali previews sareng ngawitan dipake dina footage tanpa ninggalkeun software favorit maranéhanana NLE. Sajaba ti, as 2017 gampang numbu ka parusahaan produk séjén kawas as Edit, pangropéa kasar-cut pikeun iPad jeung iPhone, jeung aplikasi pihak katilu kayaning Barina keur on-set dailies workflows.

Kauntungan pangbadagna ti ngagunakeun as 2017 téh keur sanggup gancang teang jeung maké deui footage konci. fitur sejenna ngawengku pangabisa nyieun sub-klip sarta varian pangiriman média Anjeun tanpa ngagunakeun hiji workstation NLE, kamampuhan pikeun marios na approve footage ti lokasi jauh, sarta pangabisa tag footage keur batur dina tim anjeun pikeun neangan engké.

as Video'S saos Rusiah

Naon misahkeun solusi as urang ti kompetisi nyaeta yen kode na geus diwangun dina hiji industri tumpukan baku tina kaayaan-of-nu-seni komponén server kayaning Javascript, PostgreSQL, Ember.js, elastis Search, Laravel, Ruby on rel na kode C. software nu ngagunakeun API sésana (cara nyadiakeun interoperability antara sistem komputer di internet) jeung XML parabot impor / ekspor anu nyieun gampang pikeun panganteur aplikasi pihak katilu ka platform na. software nu mayeng nyeken ampir sagala filesystem dipasang, naha campuran Nas, Tasikmalaya atawa langsung ngagantelkeun razia. tambahan eta, software ngagunakeun rupa-rupa transcoders, gambar jeung prosesor audio keur nyieun file proxy kualitas luhur pikeun sakabeh payil media eta manggih dina panyimpenan anu.

Integrasi kedap sahiji pendekatan ieu gandeng ku kamampuhan pikeun gampang panganteur mun aplikasi pihak katilu méré platform sababaraha kaunggulan béda as urang leuwih solusi lianna. Kumisan ti industri ngarah affordability na (as Starter lisénsi dua-pamaké dimimitian dina jam $ 495; as 2017 lisénsi dua-pamaké dimimitian dina jam $ 1,295), solusi software tout kesederhanaan radikal dina operasi versus sistem MAM kompleks kalapa lianna. Kanyataan yén teu nyokot kadali filesystem a ngamungkinkeun pamaké ngagunakeun sagala struktur map sarta workflows aranjeunna geus akrab jeung. Ogé ngandung harti yén masang as loba basajan ti masang MAM a, sarta yén pamaké bisa ngarobah pikiran maranéhna engké tanpa résiko tina konci-di.

Kurban kalapa vs. as Video

Waktu ditanya ngeunaan kompetisi as urang, Bogoch enthused, "persaingan utama kami geus ngalakukeun nanaon, sarta tinggal kalawan téhnik kolot kayaning 'sneakernet' ?? dimana jalma fisik mindahkeun média antara workstations on teuas drive leupas. Téknologi core dieu téh Post-eta catetan atawa payil Excel dipaké pikeun ngaidentipikasi naon média aya di naon drive, komo resorting mun shouting handap lorong nu. Di ekstrim lianna, aya canggih, sistem MAM kompléks kayaning karanjingan'S Interplay jeung Media Jawa Tengah, Square Box urang CatDV, Cantemo Portal, tingkat Cicih ngahontal Engine, jeung saterusna. solusi ieu ngarugikeun sababaraha kali naon as teu, sarta nawiskeun sababaraha kali pajeulitna, boh di instalasi tur dina ngajaga hiji workflow lumangsung. Teu kawas as, aranjeunna umumna nyokot kadali dimana media nu disimpen di sistem file customer urang, nu ngajadikeun éta leuwih misi-kritis dina sababaraha cara. "??

as ai. Disruptive jieunan AKAL Platform keur Media Manajemén.

Teu linggih dina laurels anak, as terus ngangkat bar pikeun téknologi disruptive, nembe debuting kurban na panganyarna, as ai (jieunan AKAL), analisis média narabas na pilarian platform marengan Perkakas na ngalengkepan. tim produksi pos ayeuna bisa ngawujudkeun tabungan waktos signifikan yen bakal disebutkeun jadi spent sacara manual méré tag média, sarta bisa nguntungkeun tina kamampuan pikeun manggihan média anu teu mungkin geus junun pisan, sering saukur mibanda cryptic filenames multi-angka tina média kaméra.

as ai mantuan tim video postproduction jalan gede tugas laborious of ngasupkeun metadata wincik tentang unggal pamandangan. Gantina, pamaké cukup milih pigura tina video, atawa grab hiji gambar tina sagala sumber onscreen kaasup kaca wéb. as ai geus lajeng bisa gancang ngaidentipikasi daptar rengking ti klip media, ogé bagéan pasti dina eta klip, anu eusi paling raket cocog gambar.

Konfigurasi pengiriman barang mimiti pikeun nganteurkeun kakuatan ieu nu as ai Perkakas, nu ngagabungkeun as teh ai software jeung sistem processor networked kalawan throughput pisan tinggi dioptimalkeun pikeun ngajalankeun as teh ai pilarian video na algoritma analysis. The as platform ai geus extensible mun ngawengku mesin onsite sarta awan basis tambahan dina mangsa nu bakal datang, sarta ieu dimaksudkeun pikeun nawarkeun pangalusna infrastruktur sadia pikeun kelas ieu analisis média. Leuwih ti éta, ngagabungkeun as ai kalawan as 2017 brings kreasi otomatis metadata, produksi gancang, sarta kemungkinan anyar pikeun milarian média sarta maké deui kana rupa-rupa professional video.

Ditambahkeun Bogoch, "pengiriman barang as ai geus nyieun urang hiji pamimpin industri di fungsionalitas pilarian otomatis, dimana anjeun moal deui kudu tag atanapi log bahan pikeun manggihan eta gancang. Téh mangrupa narabas nyata. Simkuring geus diwangun salaku hiji platform muka sarta nyangka ngamangpaatkeun loba kamajuan ti industri jeung awan jasa lega kawas Google jeung MS Azure, anu bakal nambahkeun kamampuhan learning jero unik maranéhna kana racikanana. "??

prak hareup

Panungtungan, Bogoch dibagikeun visi-Na dimana manehna nilik kasempetan ka hareup pikeun tumuwuh pikeun pausahaan. "Ke heula aya dina nerapkeun kecerdasan jieunan jeung téhnik pembelajaran jero sangkan manajemén média teuing basajan tur leuwih intuitif ti nu geus kaliwat. Ieu mah ngan saukur cara gede empower tim video, tapi ogé mawa jauh butuh gelar loba tepi ka drudgery up-hareup tagging na logging anu geus dugi pamakéan sistem manajemen média nu geus kaliwat ".

Kasempetan pertumbuhan sejenna anjeunna envisions aya dina eusi-generate pamaké, sarta jalan ampir dulur anu kenging gelar panyipta eusi. Bogoch keenly observes nu merek, acara na organisasi sakabeh rupa ayeuna néangan cara pikeun abah kreativitas ieu, sarta babarengan jeung kasempetan ieu asalna kudu ngararangkay tur neangan kabeh media anyar. "Urang pikir ieu téh lawang gede pikeun solusi kami radikal basajan". ??

Tipping Point

Sanggeus aya di industri ti 70s telat, abdi geus katempo dibagikeun abdi pausahaan touting 'hyperbole' kaluar tina gerbang, sarta slowing vanishing kana Panonpoé Tilelep dina pas afterward. Rada sabalikna, as Video'S ngembangna pangsa pasar nyaéta surat wasiat keur misi lumangsung parusahaan ngajalankeun inovasi customer-centric bari meberkeun ngadegkeun kapamimpinan téhnologis -na pikeun ngamekarkeun solusi MAM radikal simplistic na affordable, anu ngamungkinkeun para kana hadé ngawula basa customer na tumuwuh. Leuwih ti éta, abdi tiasa foresee as ai na mutations dilawan na ngabalukarkeun gangguan dina rupa-rupa pasar tebih saluareun M & Kue. Ieu parusahaan kuring bakal pasti tetep hiji panon on. Anjeun kedah teuing.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A graduate of California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr. Chan is celebrating his 12th year as a Board of Director for the Fullerton College Foundation and recipient of the 2017 President’s Award for Outstanding Service in Business; 17th year as an Entrepreneur-in-Residence and mentor for the Small Business Institute at California State University Fullerton and incubators. Additionally, he is a volunteer member of DECA (Delta Epsilon Chi and Distributive Education Clubs of America); an advisor to the College of Engineering's Global Waste Research Institute and Center For Innovation and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo and a member of the President’s Green and Gold Society. Passionate about hospice care, he was the past Board President for the Healing Hearts Association; and is a regularly featured speaker at many MBA and Doctorate level lectures around the country. He has presented and published over 30 papers worldwide, is a book co-author, an Editorial Board Member for the Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor for Broadcast Beat and AV Beat Magazines, past Senior Editor for Computer Technology Review, and is a regularly featured Contributing Editor to many US and international trade publications for over 30 years.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!