imah » wartos » ASG Dingaranan Quantum urang Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun

ASG Dingaranan Quantum urang Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun


AlertMe

EMERYVILLE, California, April 18, 2019 - Advanced Systems Group (ASG), perusahaan media média jeung rékayasa ngarah, anu ngaranna Amérika Kalér Média sareng Hiburan Rakan di Taun ku kuantum Corporation minggu panungtungan di 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas, Nev. Pangajén sadar hiji hasil penjualan kuantummitra reseller sadunya di FY2019.

"Mitra kami ningali ajén kurban urang sareng tiasa resep kana ngajual solusi anyar anu nuju kami nyorot di NAB 2019," ceuk Brandon Cass, diréktur kanal Amérika, kuantum. “Simkuring bungah ningali tumuwuhna moméntum na kuantum nyalurkeun duanana di Amérika sarta tingkat global. Saluran parantos bagéan kritis kuantuméta suksés sareng ngaharepkeun ngajalankeun bisnis urang unggal dintenna. "

"Urang ngahargaan pangakuan ti kuantum, Sarta kami ogé ngahargaan komitmen anu dituluykeun pikeun nganteurkeun produk panyimpenan anu gedé pikeun klien kami, "saur Dave Van Hoy, presiden ASG. "Di NAB, aranjeunna ditembongkeun pamutahiran utama ti anu gedé pikeun nganggo StorNext high-performance high storage and platform NVMe store-flash anyar. Tipe inovasi sapertos ieu ngabantosan urang neruskeun mendakan solusi panyimpenan anu pas pikeun sababaraha pasar nangtung. "

Ngeunaan ASG:
Dumasar dina Northern California jeung kantor di Area Metro New York, Los Angeles, Pasifik kaler, Houston, sarta Rocky Gunung Region, Advanced Systems Grup LLC of Emeryville, Calif., Geus disadiakeun rékayasa, sistem, integrasi, rojongan, sarta latihan jeung multimedia pasar video kreatif sarta perusahaan saprak 1997. Kalawan pangalaman unmatched di-speed tinggi dibagikeun gudang, manajemén asset media, archiving, ngedit, warna na VFX sistem, ASG geus jadi salah sahiji installers pangbadagna pos-produksi jeung sistem gudang dibagikeun di Amérika Kalér. Kacida fokus kana kasuksésan customer, tim ASG geus dipasang na dirojong leuwih ti jaringan gudang 500 marengan produksi jeung pos-produksi sistem. Salaku bagian tina pendekatan solusi lengkep anak, ASG oge nawiskeun rangkeian tina jasa junun, nyadiakeun staffing ahli pikeun produksi média jeung IT Internét dina dasar samentara atawa nu lumangsung. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.asgllc.com atanapi nelepon 510-654-8300.


AlertMe