imah » wartos » ASG Dingaranan Quantum urang Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun

ASG Dingaranan Quantum urang Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun


AlertMe

. EMERYVILLE, Calif, April 18, 2019 - Advanced Systems Grup (ASG), hiji téhnologi média jeung rékayasa teguh ngarah, ieu ngaranna Amérika Kalér Média jeung Hiburan Rakan di Taun ku kuantum Corporation minggu panungtungan di 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas, Nev. pangajén The sadar prestasi jualan keur kuantum'S mitra di sakuliah dunya reseller di FY2019.

"Mitra kami ningali nilai kurban urang jeung lalaki bungah ngeunaan ngajual solusi anyar nu urang nuju panyorot di NAB 2019," ceuk Brandon Cass, Amérika diréktur channel, kuantum. "Kuring keur thrilled ningali tumuwuhna sarta moméntum tina kuantum nyalurkeun duanana di Amérika sarta tingkat global. saluran geus bagian kritis kuantum'S kasuksésan sarta terus ngajalankeun bisnis urang unggal poé ".

"Urang ngahargaan pangakuan ti kuantum, Sarta kami ogé ngahargaan komitmen maranéhanana terus delivering produk gudang beredar pikeun klien kami, "ceuk Dave Van Hoy, presiden ASG. "Di NAB, aranjeunna ditembongkeun a pamutahiran utama StorNext-kinerja tinggi gudang maranéhanana dibagikeun jeung URANG SUNDA SAKUMNA-flash platform gudang NVMe. jenis ieu ngeunaan inovasi ngabantu urang teruskeun nyadiakeun solusi gudang tailored pikeun rupa-rupa pasar nangtung. "

Ngeunaan ASG:
Dumasar dina Northern California jeung kantor di Area Metro New York, Los Angeles, Pasifik kaler, Houston, sarta Rocky Gunung Region, Advanced Systems Grup LLC of Emeryville, Calif., Geus disadiakeun rékayasa, sistem, integrasi, rojongan, sarta latihan jeung multimedia pasar video kreatif sarta perusahaan saprak 1997. Kalawan pangalaman unmatched di-speed tinggi dibagikeun gudang, manajemén asset media, archiving, ngedit, warna na VFX sistem, ASG geus jadi salah sahiji installers pangbadagna pos-produksi jeung sistem gudang dibagikeun di Amérika Kalér. Kacida fokus kana kasuksésan customer, tim ASG geus dipasang na dirojong leuwih ti jaringan gudang 500 marengan produksi jeung pos-produksi sistem. Salaku bagian tina pendekatan solusi lengkep anak, ASG oge nawiskeun rangkeian tina jasa junun, nyadiakeun staffing ahli pikeun produksi média jeung IT Internét dina dasar samentara atawa nu lumangsung. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.asgllc.com atanapi nelepon 510-654-8300.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!