imah » wartos » ASG Sarwa 'Jauh Jauh' Sidang Wawancara Webinar kanggo Video Silicon Valley

ASG Sarwa 'Jauh Jauh' Sidang Wawancara Webinar kanggo Video Silicon Valley


AlertMe

EMERYVILLE, CALIF., JUNE 29, 2020 - Advanced Systems Group (ASG), hiji téhnologi média ngarah sareng firma rékayasa, ayeuna ngumumkeun peluncuran "Remote Control," siri wawancara webinar kanggo Silicon Valley Video anyar (SV.V) pakaitna. Episod kahiji, nampilkeun wawancara sareng perwakilan perusahaan ti iconik, Primestream, Qumulo, sareng perusahaan-perusahaan sanésna, sayogi di saluran YouTube Silicon Valley Video.

Diwakilan ku ASG, B & H Poto Video, sareng Grup Video Olahraga, "Jauh Jauh" dijantenkeun ku anggota tim ASG sareng B&H B2B. Episodus pokus kana sababaraha téknologi pikeun ngagampangkeun produksi jauh. ASG ngaharepkeun ngahasilkeun langkung ti belasan épisode séri webinar "Jauh Jauh" dina sababaraha sasih bulan. Episod tiasa diakses di bit.ly/2Vjs0Ci.

"Silicon Valley Video aya di dieu pikeun ngabantosan profésional téknologi ningkatkeun kaahlianna, tapi COVID-19 parantos ngantosan kamampuan ngadamel acara langsung," saur Dave Van Hoy, presiden ASG. "Séri webinar 'Remote Control' énggal kami nyayogikeun forum pikeun ngobrolkeun alur kerja anyar sareng prakték anu pangsaéna sareng produsén sareng pamimpin industri anu sanés."

ASG mangrupakeun anggota pangadeg sareng sponsor ti SV.V, anu diadegkeun dina bulan Pebruari pikeun ngembangkeun sumberdaya pendidikan kanggo tim produksi video tina perusahaan téknologi Silicon Valley. SV.V dihasilkeun dina hubungan sareng SVG, anu parantos ngadukung industri produksi olahraga profésional ti saprak 2006.

Ngeunaan SV.V:
Silicon Valley Video (SV.V) mangrupikeun sumber inpormasi internasional pikeun pamimpin industri téknologi anu ngabodarkeun alat-alat video generasi salajengna, platform sareng workflows produksi. Dimana waé di dunya perusahaan téknologi Silicon Valley anu ngahasilkeun sareng nyebarkeun kontén, SV.V nyayogikeun platform kanggo pangwangunan sareng jaringan. SV.V dihasilkeun dina pakait sareng SVG, asosiasi pikeun produksi video langsung. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan: siliconvalley.video.

Ngeunaan ASG:
Dumasar di Area Bay San Francisco sareng kantor di Area New York Metro, Los Angeles, sareng Rocky Mountain Region, Advanced Systems Group LLC parantos nyayogikeun rékayasa, sistem, integrasi, pangrojong, sareng palatihan pikeun multimedia pasar pidéo kreatif sareng perusahaan langkung ti 20 taun. Kalayan pangalaman anu teu cocog sareng panyimpen tingkat-tingkat tinggi, manajemén asét média, arsip, éditan, warna sareng sistem VFX, ASG parantos janten salah sahiji installers pangiriman panggedéna sareng sistem panyimpenan dibagikeun di Amérika Kalér. Fokus pisan kana kasuksésan palanggan, tim ASG parantos dipasang sareng ngadukung langkung ti 500 jaringan panyimpen, sareng sistem produksi sareng pasca produksi. Salaku bagian tina pendekatan solusi lengkep na, ASG ogé nawiskeun rangke jasa anu dikelola, nyayogikeun staf ahli pikeun produksi média sareng manajemén acara. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan www.asgllc.com atanapi nelepon 510-654-8300.


AlertMe