imah » jobs » Asistén Desain Desainer

Muka Pagawéan: Asistén Desainer Pantun


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Perusahaan Desain Pantun LA
location: Los Angeles CA US
Persiapan dokuméntasi téknis papakéan nganggo Photoshop, CorelDraw. Boga kanyaho praktis pikeun panggunaan Illustrator, Photoshop, CorelDraw sareng…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)