imah » jobs » Asistén Desain Desainer

Bubuka proyék: Asistén Desain Desain


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Perusahaan Desain LA
location: Los Angeles CA US
Nyiapkeun dokuméntasi téknis baju nganggo Photoshop, CorelDraw. Boga pangaweruh praktis ngeunaan pamakean Illustrator, Photoshop, CorelDraw sareng…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)