imah » jobs » Fotografer + Asisten Desain Grafis

Bubuka proyék: Fotografer + Asisten Desain Grafis


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Bulao Dina Héjo Soho
location: New York NY US
Kalayan kecap sanésna, anjeun bakal nulungan ngamekarkeun ideu pikeun _komunikasi, content_dasarasih pikeun sadayana saluran digital kami, sareng ngajantenkeun ideu anu leres ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!