imah » jobs » Asisten-Produksi Asisten / Jalankeun

Bubuka Padamelan: Asisten Posting Produksi / Jalankeun


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Burnish Kreatif
location: Los Angeles CA US
Kami resep mikiran Burnish salaku hotél di dunya produksi pos. Dua puluh Dua tingkat luhur di luhur Los Angeles dina Miracle Mile, salah sahiji perusahaan Produksi Pos luhur ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!