imah » jobs » Asistén Produksi / Téknik Imaging Digital

Bubuka proyék: Asistén Produksi / Téknik Imaging Digital


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Olahraga lembur
location: saeutik Rock AR US
Pangalaman sareng produksi video atanapi produksi acara langsung. Minat dina olahraga langsung sareng / atanapi produksi live. Calon idéal bakal gaduh kieu:

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)