imah » jobs » Asistén Pakét Kemasan - TINGKAT ENTRY

Pembukaan Pakasaban: Asistén Pakét Desainer - TINGKAT ENTRY


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Asesoris Starlight
location: New York NY US
Terampil dina Photoshop sareng Illustrator - CADs. Kekecapan dina Microsoft Excel, Adobe Creative Suite, khususna Illustrator, Photoshop, sareng Indesign.

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)