imah » jobs » Asistén Pembungkus Pembungkus - TANGKAP ENTOR

Bubuka Proyék: Desainer Kemasan Perancang - Tingkat KAJI


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Asesoris Cahaya
location: New York NY US
Mahasiswa dina Photoshop sareng Illustrator - CADs. Kamajuan dina Microsoft Excel, Adobe Creative Suite, sacara khusus Illustrator, Photoshop, sareng Indesign.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)