imah » jobs » Asistén pikeun Agén Bakat / Eksekutif hiburan

Pembukaan Pakasaban: Asistén pikeun Agén Bakat / Eksekutif Hiburan


AlertMe

Asistén pikeun Agén Bakat / Eksekutif hiburan

Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
$ 15- $ 20 / jam
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Abdi peryogi langsung pikeun Asistén pikeun nyayogikeun méja sareng bantosan administrasi pikeun agén hiburan / eksekutif dina lingkungan perusahaan anu gancang,

Syarat pikeun peran ieu nyaéta:

- Gelar BA (lulusan kuliah panganyarna ngabagéakeun!)
- Pangalaman ku "panggilan telepon"
- Ngajadwalkeun janji dina Outlook
- 1 dugi ka 2 taun pangalaman dina Asistén atanapi peran Cakupan Meja dumasar hiburan (pangalaman magang saé)
- Pangalaman sateuacanna di agénsi bakat, studio atanapi jaringan anu dipikasieun
- Nyaman damel dina lingkungan perusahaan gancang-gancang (jas, dasi, busana profesional bisnis)
- Tingkat luar biasa tina Polandia / profesionalisme, sareng kamampuan interpersonal sareng komunikasi anu luar biasa
- Kaparigelan administrasi anu saé sareng paréntah kuat program Microsoft Office

Posisi ieu aya di daérah Beverly Hills, sareng mayar tina $ 15 dugi ka $ 20 unggal jam. Calon anu mumpuni tiasa ngirimkeun resume kanggo balesan langsung.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)