imah » jobs » Asistén pikeun Agén Bakat / Eksekutif hiburan

Bubuka proyék: Asisten pikeun Bakat Agén / Eksekutif Hiburan


AlertMe

Asistén pikeun Agén Bakat / Eksekutif hiburan

pausahaan
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
$ 15- $ 20 / jam
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kuring ngagaduhan kabutuhan pikeun Asisten pikeun nyayogikeun sinyalna méja sareng bantosan administratif pikeun agén hiburan / eksekutif dina gancang-gancang, perusahaan perusahaan.

Syarat pikeun peran ieu nyaéta:

- BA Gelar (nembé lulusan kuliah badé!)
- Pangalaman sareng "sauran gulung"
- Ngajadwalkeun janjian dina Outlook
- 1 ka 2 taun pangalaman dina Asistén hiburan dumasar asuransi atanapi Perangkuan Meja (pangalaman magang teu leres)
- Pangalaman saméméhna dina lembaga bakat, studio atanapi jaringan langkung dipikaresep
- Nyambut damel di lingkungan gancang, korporasi (cocog, dasi, bisnis profesional)
- level luar biasa tina polish / profesionalisme, luar biasa sareng kaahlian komunikasi sareng interpersonal
- Pangatur kaahlian administrasi anu hadé sareng paréntah kuat tina program Microsoft Office

Posisi ieu aya di daérah Beverly Hills, sareng mayar ti $ 15 ka $ 20 unggal jam. Calon anu layak tiasa ngalebetkeun diteruskeun pikeun balesan langsung.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)