imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

SeaWorld San Antonio
lokasi: San Antonio TX US
Buku produksi anu koordinasi. Nyukcruk Anggaran, daptar punch, jadwal latihan, arsip produksi, kalénder produksi sareng waktos ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)