imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Olahraga lembur
location: Memphis TN US
Pangalaman dina set video némbak. Lembur keur milarian Produksi Asisten - sayogi Séptémber 27th. Calon idéal bakal gaduh kieu:

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)