imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

pausahaan
Kota, Propinsi
Garrettsville, OH
waktu
10 / 22 - 10 / 24
Gaji / Rate
$ 150 / 12
Proyék disalabarkeun dina
10 / 18 / 19
larapkeun ku
10 / 22 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian 4 PA kanggo pésta némbak dinten 3 Oktober 22-24, 2019 di Garrettsville, OH. Ngalamar kedah lokal atanapi daék damel salaku warga setempat.

Laju mangrupikeun $ 150 / 12hr dinten (ngarobih ka $ 10.7143 / jam kahiji pikeun 8hrs; x1.5 unggal jam saatosna). Kamungkinan kuat ku damel OT dina dinten katilu, punten janten sadar yén upami anjeun kedah ngarambat atanapi ngamimitian gig anyar subuh énjing.

Waktos sauran bakal di hotél kami di Solon, OH, sareng urang nganggo kafilah pikeun lokasi sapopoé.

Tugas bakal kaasup: Awak nyetir dina produksi mini-van, teras-terasan ngurilingan kota pikeun nyandak pasokan, ngabantosan Produser kalayan nampi sémah pikeun ngadaptar Rilis Karajaan, sareng ngajaga péstér anu ngonsumsi és sareng inuman. Kedah gaduh perhatian anu rinci pikeun detil (henteu hoyong uih deui pikeun ngalereskeun kasalahan dina pesenan siang, atanapi barang anu sono dina ngajalankeun suplai).

Paycheche dibayar liwat perusahaan gaji kami: Rakan Mitra. Aranjeunna bakal dikirim kaluar ti Los Angeles minggu bisnis di handap ieu.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)