imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

Kota, Propinsi
Garrettsville, OH
waktu
10 / 22 - 10 / 24
Gaji / Rate
$ 150 / 12
Proyék disalabarkeun dina
10 / 18 / 19
larapkeun ku
10 / 22 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian 4 PA kanggo némbak 3 dinten 22-24 Oktober 2019 di Garrettsville, OH. Ngalamar kedah lokal atanapi daék digawé salaku penduduk lokal.

Ongkosna $ 150 / 12jam dinten (ngarobih $ 10.7143 / jam kanggo 8 jam munggaran; x1.5 kanggo unggal jam saatos). Kamungkinan kuat pikeun damel OT dina dinten katilu, janten punten janten émutan éta upami anjeun kedah ngumbara atanapi ngamimitian manggung anyar énjing énjing.

Waktu nelepon bakal di hotél urang di Solon, OH, sareng urang bakal kafilah ka lokasi unggal dinten.

Tugas bakal kalebet: Kru nyetir dina produksi mini-van, jalan-jalan di sakitar kota pikeun nyayogikeun suplai, ngabantosan Produsén kéngingkeun para pengunjung pikeun nandatangan Kaluaran Penampilan, sareng ngajaga coolers anu dieusian ku és sareng inuman. Kedah perhatosan pisan kana detil (henteu hoyong uih deui pikeun ngalereskeun kasalahan naon-naon dina urutan tuang siang, atanapi barang-barang anu lasut nalika ngalirkeun suplai).

Gaji dibayar ku perusahaan gaji urang: Mitra Hiburan. Aranjeunna bakal dikirim kaluar ti mail Los Angeles minggu bisnis salajengna.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)