imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Minneapolis, Bungbulang
waktu
10 / 24
Gaji / Rate
sihungan
Proyék disalabarkeun dina
10 / 18 / 19
larapkeun ku
10 / 24 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian PA, Sound Mixer, Grip jalma nganggo treuk & AC di daérah Minneapolis Kemis payun pikeun némbak dokumenter 1 dinten di St Peter - 24 Oktober.

Mayar kalapaan, jalma alus sareng eusina.

Punten kirimkeun neruskeun anjeun.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)