imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

pausahaan
Kota, Propinsi
Dallas, TX
waktu
10 / 25 na 10 / 26
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
10 / 25 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Awak dua dinten dua awak manggut di jauh di Dallas, TX pikeun nirlaba dina advokasi perumahan adil. Dibayar gig, freelancer ngalaman ukur:

Sutradara Fotografi- wawancara di jero ruangan peryogi lampu, Sachtler atanapi tripod anu sami, akrab sareng Sony FS7 (urang), hébat sareng pencahayaan. DP ogé bakal némbak adegan naratif dina mobil, ditembak di daérah South Dallas. Awak leutik.

Audio Engineer- ngawawancara setélan tunggal, ditambah audio narasi audio off-kaméra pikeun pamandangan mobil, bantosan DP (gear kami)

Jalma anu nganggo mobil, fleksibel sareng akrab sareng lampu, alat ngabantosan produsén, tuang, DP sareng insinyur audio. Batur anu milari cara ngabantosan kedah.

Kirim kontak, neruskeun, pls ngirim tautan kana proyék sareng upami relevan, kirimkeun daptar gear (DP).

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)