imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

Kota, Propinsi
Lafayette, CO
waktu
11 / 15 na 11 / 16
Gaji / Rate
$ 175 / dinten
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
larapkeun ku
11 / 15 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Asistén Produksi dibutuhkeun dina latihan némbak pidéo.

Jumaah Nov.15 di Lafayette, CO.
Saptu, Nov.16 di Longmont, CO.

$ 175 / dinten
9am ka 5pm +/-
Dahar beurang kalebet.

tugas:
• Alat pindah
• pitulung Umum

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)