imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

Kota, Propinsi
Chico, CA
waktu
11 / 13 - 11 / 17
Gaji / Rate
$ 200 / dinten
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
larapkeun ku
11 / 13 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian lokal PA di Chico, CA:

13 - 17 Nopémber
RATE: $ 200 / dinten.

Nyetir tiasa janten bagian padamelan ieu (ngajemput ti bandara, teras jalan, shuttling awak, sareng sajabana) janten catetan nyetir anu bersih pisan!

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)