imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

pausahaan
Kota, Propinsi
Chico, CA
waktu
11 / 13 - 11 / 17
Gaji / Rate
$ 200 / dinten
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
larapkeun ku
11 / 13 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian lokal PA di Chico, CA:

November 13 - 17
RATE: $ 200 / dinten.

Nyetir tiasa janten bagian padamelan ieu (ngajemput ti bandara, teras jalan, shuttling awak, sareng sajabana) janten catetan nyetir anu bersih pisan!

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)