imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Sabana, ga
waktu
TBD
Gaji / Rate
TBD
Proyék disalabarkeun dina
03 / 30 / 21
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian kru di Savannah, GA kanggo pamotretan anu bakal datang.

Tanggal masih TBD.

Peryogi DP, AC, Audio Mixer sareng PA.

Punten kirimkeun gulungan, CV, sareng harga.

Thanks!

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!