imah » jobs » Asisten produksi

Bubuka proyék: Asisten Produksi


AlertMe

Asisten produksi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Kota Kembar, MN
waktu
April 12-13
Gaji / Rate
$ 120 / 10
Proyék disalabarkeun dina
03 / 29 / 21
larapkeun ku
04 / 11 / 21
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milari PA anu raoseun ku hal-hal sapertos nyetir, ngajagi pejalan kaki tina nembak nembak, ngabantosan mindahkeun pakakas, sareng sajabana. Manggung tiasa ngalibatkeun ngabantosan departemen kaméra sababaraha hal saderhana, tapi henteu penting.

Poto ieu mangrupikeun kru alit-nyandak kaamanan Covid sacara serius, sareng ngan ukur getaran alus!

Posisi: Pa
Tanggal: 12-13 April
LOKASI: Kota Kembar, daérah MN
Peunteun: $ 120/10
Proyék: Film pondok anggaran leutik
INVOLVASI: nyetir, gaduh mobil plus

Upami resep, punten kirimkeun resume anjeun sareng pesen singget ngeunaan diri anjeun.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!