imah » jobs » asisten Editor

Bubuka proyék: Asisten Editor


AlertMe

asisten Editor

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
lumangsung
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Sutradara / sutradara anu ngajalankeun studio eusi alit mangrupikeun asistén editor. Kedah padet dina perdana, saatos épék, sareng ngabéréskeun. Urang damel di pariwara, eusi branded, sareng E commerce, punten seru percobaan anu sami.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)