imah » jobs » asisten Editor

Bubuka proyék: Asisten Editor


AlertMe

asisten Editor

pausahaan
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Agénsi iklan di Brooklyn, NY milarian Asistén Editor (Premiere, henteu karanjingan).

- Sahenteuna dua taun pangalaman AE.
- Kedah ngagaduhan pangaweruh anu damel ti Premiere Pro sareng sesa Adobe Creative Cloud (After Effect, Photoshop, Media Encoder).
- Kedah ngagaduhan pangalaman pangémutan / panyegerkeun / Multicam string-outs sareng 4K / Proxy workflows.

Upami posisi ieu cocog sareng anjeun, kirimkeun resume & 2 rujukan.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)