imah » jobs » asisten Editor

Bubuka proyék: Asisten Editor


AlertMe

asisten Editor

Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Agénsi iklan di Brooklyn, NY milarian Asistén Editor (Premiere, henteu karanjingan).

- Sahenteuna dua taun pangalaman AE.
- Kedah gaduh kanyaho ngeunaan Premiere Pro sareng sésana Adobe Creative Cloud (Saatos Pangaruh, Photoshop, Media Encoder).
- Kedah gaduh pangalaman ingesting / sinkronisasi / Multicam string-outs sareng alur kerja 4K / Proxy.

Upami posisi ieu cocog sareng anjeun, kirimkeun resume & 2 rujukan anjeun.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)