imah » jobs » asisten Editor

Bubuka proyék: Asisten Editor


AlertMe

asisten Editor

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Stamford, CT
waktu
10 / 21 - 11 / 1
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
10 / 21 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian anu sayogi karanjingan AE, langkung hadé kalayan pangalaman pintonan arsip beurat. Kudu daék digawé di Stamford, CT.

Kaping peryogi 10 / 21-11 / 1- kamungkinan deui.

Mangga ngirim dihanca.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)