imah » jobs » asisten Editor

Bubuka proyék: Asisten Editor


AlertMe

asisten Editor

Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milari asisten éditor leupas sareng magang pikeun proyek anu bakal datang.

AEs kedah gaduh pangalaman dina eusi mérek sareng iklan. Soca kritis penting pisan. Kami mangrupikeun bumi Premiere tapi dianggo kanyaho Saatos Balukar, Adobe Suite sareng Resolve sadayana sadayana.

Kami toko leutik di NYC sareng sadayana nganggo seueur topi di dieu 😉

Punten kirimkeun teras sareng gulungan.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)