imah » jobs » asisten Editor

Bubuka proyék: Asisten Editor


AlertMe

asisten Editor

pausahaan
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milarian asistén panyunting bébas sareng intern pikeun proyék-proyék anu badé.

AE kedah gaduh pangalaman dina eusi sareng iklan. Panon kritis penting. Kami mangrupikeun imah Premiere tapi pangaweruh damel saatos Balukar, Adobe Suite sareng Resolve sadayana ditambah.

Kami hiji toko leutik di NYC sareng sadayana nganggo seueur topi di dieu 😉

Punten kirimkeun dihanca sareng reels.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)