imah » jobs » asisten Editor

Bubuka proyék: Asisten Editor


AlertMe

asisten Editor

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

karanjingan Posisi Poé AE:

• Kemampuan dina Komposisi Media, DaVinci Resolve, sareng Adobe Suite
• Pangetahuan tina sababaraha format komprési sareng alur jalan
• Kamampuhan pikeun mungsi dina sababaraha format karanjingan proyék pikeun ingesting sareng online
• Kamajuan sareng AMA & ngimpor alur kerja online
• Pangalaman sareng pormat kirimkeun pangiriman produksi péngkolan produksi kaasup AAF, file acuan pamisah, sareng sami sareng sumber anu dikirimkeun
• Kamampuhan pikeun ngimpor, ngatur, sareng média ngatur sanés-arsip tetep sareng gambar
• Pangalaman gawéna rapet sareng pangropéa pikeun ngintunkeun proyék panjang pikeun final
• Pengisaran warna dasar sareng pangalaman nyampur sora anu dipikahoyong
• Pangetahuan téknis sareng cara ngungkulan masalah tambah

Kuring bungah pisan pikeun ngabari warta anu saé pikeun film EMPAT PANJANG: Kéngingkeun résistansi sareng kabisan Partisans Yahudi nalika WWll, bakal dimuat di awal Januari di Lincoln Center di NYC teras angkat ka Rajana sareng saluareun!

Sareng… Urang peryogi AE HEBAT damel sareng urang (Tricia Reidy mangrupikeun Editor kami anu saé) di Northampton MA kanggo minggu 10-12 salajengna. Urang leres-leres tiasa nyayogikeun perumahan pikeun minggu padamelan di dieu dina twn. Anu padamelan aya di situs kanggo panambang. tina 4 dinten saminggu.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)